"Винаги има надежда" е насловът на изложбата от детски рисунки,

...
"Винаги има надежда" е насловът на изложбата от детски рисунки,
Коментари Харесай

Деца с мил жест към медици

"Винаги има вяра " е насловът на изложбата от детски рисунки, която възпитаници от СУ "Св.Климент Охридски " в Ловеч са подредили в МБАЛ "Проф. доктор Параскев Стоянов " в регионалния град, оповестяват от учебното заведение. Сътворената от децата жизнерадостна хубост е жестът на възпитаници и учители към медиците, за които 2020 година е година на особени тествания.

Изненадата на детското творчество и взор към света, благите пожелания в навечерието на Рождество и Нова година са трогнали работещите в болничното заведение, изключително тези, които водят битката с COVID-19. Директорът доктор Румяна Нановска е благодарила за вниманието и е споделила, че за тях към този момент е имало една "свята " радостна нощ - когато не са приели нито един пациент за интензивно лекуване.

Медиците са получили и специфични коледни дарове от гимназията - снежен човек, направен от децата, коледна камина, художествено пано.

Изложбата към този момент е в административната част, след което ще бъде експонирана в Детското поделение, с цел да вдъхва кураж на най-малките пациенти, показват от учебното заведение. От там напомнят още, че от гимназията след благотворителна акция са дарили дифузер за потребностите на Неонатологичното поделение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР