Винаги идва моментът, в който от готината му нова приятелка

...
Винаги идва моментът, в който от готината му нова приятелка
Коментари Харесай

Кога ставаш "досадното гадже"?

Винаги идва моментът, в който от готината му нова другарка се превръщаш в " досадно гадже ". Колкото по-дълго отлагаш този миг, толкоз по-добре за връзката ви. Ето какво би трябвало да избягваш, с цел да не се превърнеш в " досадното гадже ", което не искаш да бъдеш:

" Не се интересуваш от моите усеща "

Подобна имитация автоматизирано те прави " досадното гадже ". Всички желаеме мъжете да се интересуваха повече от нашите страсти, само че те не могат. Просто приеми, че не можеш да очакваш от него да е най-хубавата ти другарка. Ако искаш да споделиш нещо с него, го направи, само че не разчитай той да прояви интерес към възприятията ти. 

" Не прекарваме задоволително време дружно "

Мъжът не обича да се завладява от теб, още по-малко ти да се обсебваш от него. Той в никакъв случай не пресмята какъв брой време е с теб и какъв брой не. Не очаквай да чуеш от него, че си му залипсвала или че не сте се виждали от дълго време. Дори и да го каже, най-вероятно просто желае да те впечатли. Времето е обстойно разбиране, само че в случай че искаш да си с него просто му предложи да излезете някъде.

" Харесваш приятелите си повече от мен "

Ревността обезпечено ще те трансформира в " досадното гадже ". Когато започнеш да го ревнуваш от приятелите, приятелките, роднините и околните му, го отблъскваш. И двамата би трябвало да имате своя персонален живот, с цел да върви връзката ви.

" Не приказваме задоволително "

Мъжете по принцип не приказват задоволително. Те като цяло не приказват за нещата, за които ти си привикнала. Липсата на разговор сред вас за него не е проблем. Когато обаче започнеш да му го натякваш, казусът е налице.

" Защо не сме " обвързани " във Facebook? "

Facebook е точното място, в което можеш да му досадиш оптимално, да го отблъснеш от себе си и да се превърнеш в завладяващата му другарка. Ако не искаш да си " досадното гадже " не помни за наложителната ви промяна на статута на " обвързани ", не качвай непрестанно ваши общи влюбени фотоси, стой да му публикуваш хиляди приложения на стената и да харесваш и коментираш всяка негова стъпка онлайн и да вдигаш кавги в случай че друга ги харесва. Иначе рискуваш бързо да му досадиш или даже да го принудиш да изтрие Facebook профила си краткотрайно.

Превръщаш се в майка му

Няма ли да си изядеш вечерята? Облечи си яке, ще ти е студено! Вземи си чадъра, ще вали! Спри да пиеш, ще ти е неприятно! Не се прибирай късно тази вечер!... Забрави за тези реплики в случай че не искаш да бъдеш " досадното гадже ". Жените имаме податливост да сме грижовни към околните ни хора. Съветваме те обаче да не го правиш с него, тъй като той няма потребност от още една майка или от следващото досадно гадже.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР