Вилнюс. Беларуските власти се опитват да постигнат политическите си цели,

...
Вилнюс. Беларуските власти се опитват да постигнат политическите си цели,
Коментари Харесай

ТАСС: Литва заяви, че Минск се опитва по всякакъв начин да постигне политическите си цели

Вилнюс. Беларуските управляващи се пробват да реализират политическите си цели, без значение от средствата. Това съобщи в неделя на взаимна конференция литовският министър председател Ингрида Шимоните на взаимна конференция с сътрудника си от Полша Матеуш Моравецки, който е на посещаване в балтийската република, предава TACC .

„ Имаме си работа с напън от режима на Лукашенко върху Европейския съюз, с цел да реализира унищожаване на глобите, да бъде приет избран статут на господин Лукашенко “, сподели тя. „ Заради това беларуските управляващи не се преценяват с нищо, в това число с потреблението на хора като средство за напън върху Европейски Съюз “, сподели министър председателят на Литва, визирайки обстановката с мигрантите на границата.

Според Шимоните Западът не би трябвало да се отклонява от кардиналните си позиции. „ Трябва да увеличим натиска върху режима в Минск, с цел да спре тази хибридна офанзива и филантропичната рецесия, която се случва на територията на Беларус би трябвало да бъде позволена там “, сподели литовският министър председател.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР