Виктория Капитонова определено доби още по-голяма слава с участието си

...
Виктория Капитонова определено доби още по-голяма слава с участието си
Коментари Харесай

Тиктокърка разнищи Виктория Капитонова, обвини я в кражба


Виктория Капитонова несъмнено доби още по-голяма популярност с присъединяване си в " Ергенът ". Рускинята се показа в светлина, която съгласно мнозина скапе позитивния имидж, който тя градеше през годините с работата си в обществените мрежи.

Известно е, че Капитонова е инфлуенсър, живее от години в България и организира курсове за насърчаване на Instagram, както и ритуали за пари. Родна тиктокърка, обаче, направи няколко видеа, в които твърди, че Виктория е спечелила над 200 хиляди лв. с изцяло краден курс. 

Станислава, както се споделя TikTok звездата, споделя, че няколко девойки се свързали с нея персонално, с цел да опишат по какъв начин били станали жертви на " машинация и краден курс ". Те били изпратили безусловно цялата информация на Станислава за курсовете на Капитонова.  " 232 индивида са се записали за стандарт услугата ѝ, която коства 500 лева Нека ви кажа от кое място идва този курс. Той идва от съветската инфлуенсърка Марго Савчук, която е създала истинския курс, който се назовава Instaboss. Разбратован е с доста години с бившето ѝ гадже Дани и голям екип от хора. Виктория няма потенциала да направи всичко това. Видях, че Виктория още веднъж събира хора за своето четвърто издание за своя напълно плагиатстван курс, само че евентуално ще тараши хората за повече пари... поради инфлацията. Хора, ценете си парите и напъните. Вижте истинския курс на Марго, който се създава с голям екип от хора ", споделя във видеото тя.

Станислава споделя, че Виктория я е заплашвала със съд, само че за предходни нейни изявления в TikTok, които са били още веднъж ориентирани против рускинята. " Докато си очаквам призовката или пък поканата за присъединяване при Жоро Игнатов, желая да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет ", моли Станислава. 
Ето по този начин се заработва ролекс
Капитонова е споделяла, че е била въодушевена от работата на други съветски инфлуенсъри и не е криела, че е взаимствала някои от концепциите си. Станислава, обаче, твърди, че Виктория не е цитирала точни имена. Тиктокърката твърди още, че курсът на Виктория е съвсем иденитичен с този на Марго. " Моят съвет е да следавте Марго, тъй като нейната работа ще ви научи на доста повече неща ", споделя още Станислава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР