Виктория и Явор, които въпреки недоволството на зрителите излязоха от

...
Виктория и Явор, които въпреки недоволството на зрителите излязоха от
Коментари Харесай

Победителите от "Един за друг" вдигнаха много бърза сватба

Виктория и Явор, които макар недоволството на феновете излязоха от риалитито „ Един за различен “ като спечелили, най-сетне подписаха брак.

 

Любопитното е, че въпреки отдалеко да бе видно, че не са от най-влюбените двойки във формата, подвигнаха извънредно скоростно сватбата, за която адреналинката Виктория си мечтаела от години. На феновете им направи усещане, че двойката по този начин или другояче не е от най-влюбените. Освен това Виктория подскачаше като малко дете от това, че най-сетне е съумяла да принуди Явор да се оженят, сякаш пречупвайки страстите през щерка им Карина.  

 

След десетгодишно съмнение, Явор най-сетне събра кураж и предложи на адреналинката в края на шоуто. Двамата към този момент публично семейство Зайн. Неслучайно феновете показаха подозрение, че всичко това е на ниска цена цирк и илюзия за пред камерите, до момента в който всичко към сватбата им е било авансово планувано.

 

Виктория несъмнено не пропусна да се похвали на всички със специфичния ден, наблягайки, че след 10-годишна връзка, най-сетне са сключили брак.

Пожела си живот, изпълнен с усмивки, мощна обич, прелестни моменти. Дори даде обещание на почитателите си, че ще качи още забавни фотоси.

 

Кумове на сватбата са били други двама герои от „ Един за различен “, за които мнението на феновете бе на двата полюса – Радина и Петър. За разлика от Виктория и Явор обаче, те бяха изпратени в средата на предаването. Така и не излиза наяве дали на сватбеното им празненство са участвали някои от другите двойки в риалитито.

Инфо: show.blitz.bg

Тагове: Виктория Кузманова Явор Зайн адреналинка „ Един за различен “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР