Виктория Георгиева ще представя България на „Евровизия” 2020 в Ротердам.

...
Виктория Георгиева ще представя България на „Евровизия” 2020 в Ротердам.
Коментари Харесай

Ето кой ще е българският представител на Евровизия 2020

Виктория Георгиева ще показва България на „ Евровизия” 2020 в Ротердам. Това оповестиха на взаимна конференция Емил Кошлуков, шеф на Българска национална телевизия и сътрудниците в плана.

Младата певица ще е 13-ят български участник в конкуренцията. Това стана ясно през днешния ден на конференция, в която участваха Кошлуков, Геновева Христова, съучастник в "Лигна груп " и продуцентите от английската компания „ Ostereo” Хауърд Мърфи, и Джон Сондерсбон. Виктория се отличава със характерен глас и построен личен музикален жанр. Най-новият ѝ шлагер “I Wanna Know” беше показан в края на юни и се оказа трамплин към първия ѝ контракт за интернационално разпространяване.
9
Той бе подписан през септември с английската компания Ostereo. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за гении X-Factor България, където доближава до топ 5. След това стартира независима кариера и издава няколко независими песни като част от музикалната компания Monte Music.

41 страни ще вземат участие в Евровизия 2020

От пролетта на 2018 година е самостоятелен актьор и издава два сингъла - “Странни времена” и “I Wanna Know”, като вторият е продуциран в Лос Анджелис с екипа работил със Зейн (ZAYN) и други одобрени актьори на международния музикален пазар. Същият план е определен измежду 500-те претенденти на испанския фестивал “Melboss Open” в Мадрид, Испания. Това я прави първият източноевропейски актьор на такова влиятелно събитие.
9
През лятото на 2018г. приключва летния курс на университета Бъркли във Валенсия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР