Виктория Бекъм имаше няколко по-трудни следмици, след като Никола Пелц,

...
Виктория Бекъм имаше няколко по-трудни следмици, след като Никола Пелц,
Коментари Харесай

Като близначки: Виктория Бекъм и сестра ѝ имат поразителна прилика

Виктория Бекъм имаше няколко по-трудни следмици, откакто Никола Пелц, брачната половинка на сина ѝ Бруклин, разкри, че е желала самата Виктория да направи булченската ѝ рокля, само че бъдещата свекърва отказала с аргумента, че няма да има задоволително време.

Оказа се, че не е имало омраза сред двете и няма никакви неприятни усеща след тази преживелица. Самата Никола разясни в изявление, че с Виктория са в прелестни връзки и е била засегната от неприятните мнения по техен адрес в обществените мрежи.

След като всичко бе изяснено, настана време за празник и фамилно събиране в едно от именията на семейство Бекъм.
 Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините
През миналия уикенд Виктория събра фамилията си в имението им в Котсуолд и не пропусна да показа фотоси от събитието.

Вчера Виктория показа фотоси от специфична вечеря, на която участват Дейвид Бекъм, синът им Ромео, родителите на Виктория - Джаки и Антъни Адамс, както и брат ѝ Крисчън и двете ѝ племенници Талула и Либи.

" Специални фамилни моменти. Обичам ви толкоз доста! ", написа Виктория под фамилната фотография.

На различен кадър се виждат Виктория и сестра ѝ Луис, които си наподобяват поразително доста . До тя е и майка им Джаки.

Двете сестри имат освен образна аналогия, само че споделят още една - и двете имат по 4 деца. За разлика от известната си сестра обаче, Луис е надалеч от светлините на прожекторите. 45-годишната Луис работи работи като супервайзър в център за тестване за ковид.

Виктория не е пропуснала да показа кадър и на мъжката част от компанията, които театралничат на фона на винарска маза, а на видео се виждат родителите на Виктория, които се смеят и очевидно се забавляват много.

" Все още се смеят дружно след 52 години брак " , написа Виктория под видеото.

През юли тази година Виктория честити 52-рата годишнина на родителите си с прочувствено обръщение: " Честита годишнина! 52 години! Обичаме ви толкоз доста! Вашият брак е всекидневен образец и ентусиазъм за нас! "

Самите Дейвид и Виктория Бекъм също се радват на постоянен и дълготраен брак. Двамата отпразнуваха своята 23-та годишнина през юли.
 Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР