Виктор Стоянова, който започна нова работа в Преди обед, най-сетне

...
Виктор Стоянова, който започна нова работа в Преди обед, най-сетне
Коментари Харесай

Ето къде завведе гаджето си Виктор Ергенът

Виктор Стоянова, който стартира нова работа в " Преди обед ", най-накрая се появи в интимна непосредственост дружно с приятелката си Мария, съобщи Hotnews.bg.

Двамата се намират на спиращото дъха място в Искърското дефиле. Припомняме, че Мария Тарашманова е травъл блогър и обикяла по света и у нас, с цел да показва на аудиторията си най-красивите и забавни туристически забележителности. За да укрепи гледката от скалите тя е гушнала нежно Виктор, а това е първата фамилиарност сред тях в обществените мрежи.
                             

Досега двамата се демонстрираха на няколко пъти в общи фотоси, само че за сефте намерено декларират любовта си. 

" Гледката е към Гара Бов от завоя в махала Шушек - локация за всички, на които не им се върви. Буквално с това название ще ви излезе в Google. Намира се до пътя, като тръгнете към Заселе. Паркирате до антената и влизате в храстите ", изяснява Мария необикновеното място, на което се намира.
                             

Последователите на травълблогърката са във екстаз от видеото с Виктор и засипват двамата с благопожелания за доста благополучие и споделени моменти. " Ох ергенът към този момент не е ерген! Страхотна панорама благодарим ти за което! ", разясняват почитателите. Виктор обаче отхвърли в последното си телевизионно изявление да приказва за Мария, като се ограничи да каже, че е благополучен и не е самичък.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР