Виктор Стоянов много бързо се превърна в най-желаният ерген в

...
Виктор Стоянов много бързо се превърна в най-желаният ерген в
Коментари Харесай

Майката на Ергена Виктор Стоянов: Веднъж влюби ли се, за него всички други жени изчезват!

Виктор Стоянов доста бързо се трансформира в най-желаният ерген в страната. Освен с хубост Ергенът свети и с доста персонални качества и триумфи, които излязоха нескрито при присъединяване му в прочувственото шоу "Търси се ".

Целият живот на Виктор е обвързван със спорта. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Има голям брой трофеи, бил е нееднократен републикански първенец. Преди влизането в предаването си, завършва дългогодишна връзка.

"Стана ми мъчно да изляза някъде и да не бъда видян или разпознат ", признава Виктор.

"Аз на никое място не играя роля – от самото начало се стараех да бъда себе си ", споделя той и добавя: "В действителния живот мъчно бих обърнал внимание на някои от видовете дами, които са в "Ергенът ". Докато там се пробвах да бъдат радушен и да дам късмет на всички дами. Аз изпитвах голямо почитание към тях ", добавя той.

Много персонална бе срещата в предаването с майка му – Росица, която описа, че Виктор от дребен е доста независим и въпреки че има двама братя, постоянно е бил опората в фамилията.

"Той има неповторимо възприятие за правдивост ", декларира тя.

"Виктор е имал три съществени връзки през живота си – един път влюби ли се, за него всички други дами изчезват ", споделя майка му.

"Благодаря, че постоянно ме е уважавал, че постоянно ме е допускал до себе си и че продължава да се трансформира и да се развива ", споделя още тя.

Самият "Ерген " също разкри доста персонални неща за себе си и призна кои са най-кофти чертите в характера му, написа "Марица ".

"Кофти линия на характера ми е, че в подобен миг не помня околните си, за което извънредно доста скърбя ", добавя той.

" "Когато съм влюбен, виждам единствено дамата против мен. За мен целият свят става този човек насреща – всичко друго губи стойност и тежест. Пренареждам изборите и целите си напълно към този човек ", декларира Виктор.

"Аз съм пъклен ревностен човек – аз имам доста мощно развито възприятие за благосъстоятелност. Ужасен темперамент съм. Естествено е да те е боязън някой да не ти открадне индивида, в който си влюбен, да не го загубиш. За да не го изпитва човек, може би е нужно да има и други източници на благополучие - с изключение на индивида, в който е влюбен. Не съм съвършен никога, не съм мъжът-мечта – сигурно имам доста тресчици за дялане ", споделя той.

"Имам доста огромен недостиг на самообладание, извънредно припрян съм ", признава Виктор.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР