Виктор – синът на бившия финансов министър Милен Велчев е

...
Виктор – синът на бившия финансов министър Милен Велчев е
Коментари Харесай

Призив за ваксинация: Синът на Милен Велчев - Виктор с информационна кампания

Виктор – синът на някогашния финансов министър Милен Велчев е възпитаник в 11. клас и е почнал осведомителна акция за изгодите от имунизация.

„ Не считам, че онлайн образованието може да се съпоставя с присъстването. То е незадоволително, построява и неравноправие сред учениците “, споделя Виктор.

Ученикът споделя, че не се тормози от отрицателните мнения против него. „ По-скоро ме кара да се срамя, че толкоз доста хора не имат вяра на науката и се поддават на тайни теории “, споделя момчето.

„ Ако погледнем страни като Съединени американски щати, Франция, Италия, Испания – там се връщат към естествения живот. Мерките падат, а при нас е противоположното. Започнах тази акция, тъй като не считам, че след 2 години онлайн образование можем да си позволим да пропуснем още. Как ще се конкурираме със западните университети и даже на пазара на труда с нашите връстници от други страни “, споделя Виктор.

Според някогашния финансов министър Милен Велчев, Стойчо Кацаров заслужава някои от рецензиите, само че в това време го поздравява за смелостта да вкара зелени документи.

„ Политиците трябваше да си свършат по-добре работата по увещание на хората да се имунизират. Аз бих призовал всички да загърбят страховете си и да вземат по-отговорна позиция, като еднопосочно призоват хората да се имунизират и то час по-скоро “, сподели Милен Велчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР