Вижте луксозния палат на Баневи Николай Банев остави Хасково без

...
Вижте луксозния палат на Баневи Николай Банев остави Хасково без
Коментари Харесай

Адвокатите на Баневи: 3 деца са без надзор

Вижте първокласния дворец на Баневи Николай Банев остави Хасково без открит басейн

Адвокатите на семейство Евгения и Николай Баневи ще внесат възражения по обвиняванията на профилираната прокуратура. Това се споделя в известие, изпратено до медиите от пресцентъра на Баневи.

Адвокатите осведомят, че фамилията не има имение в Ница и прецизират, че от есента Баневи са наели къща във френския град, с цел да могат децата им да стартират да учат във Франция.

„ Евгения и Николай Баневи не са се крили.Семейството с трите деца напълно легално е било на път за София, защото дребните са във почивка и са желали да я прекарат в България. Пита се за какво е било належащо зрелищно да ги арестуват във Франция, откакто единствено след два часа това е можело да стане в София? Самолетните билети го потвърждават “, споделят юристите в известието.

Юристите считат, че методът, по който е осъществен карцерът е бил свирепост към децата на Баневи: „ След ареста на родителите им, децата – най-голямата на 13 години, а двамата близнаци на 9, остават безпризорни на летището съвсем без пари.

Децата са към този момент 3 дни без контрол в къщата, където са съумели да се върнат. Защо е належащо всичко това да се случва пред очите на децата и въобще с тях? В Европейския съюз се демонстрира човечност към всяко живо създание, а три деца са изоставени на улицата, безпомощни да се оправят със обстановката? “.

Възражения по обвиняванията на профилираната прокуратура ще бъдат импортирани от юристите на фамилията, се споделя още в известието.

Източник: Vesti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР