Вижте какво вещаят планетите за седмицата, според хороскопа на Алена. Овен Началото

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата, според хороскопа на Алена.
Овен
Началото
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Новата седмицата започва с добри новини

Вижте какво вещаят планетите за седмицата, съгласно хороскопа на Алена.
Овен
Началото на седмицата няма да е толкоз стремително, колкото ви се желае – допустимо е да се чувствате изтощени или да се изнервяте от най-малкото нещо. Хората към вас ще ви провокират с държанието си. За да не си създавате ненужно напрежение, би било добра концепция да ограничите малко контактите и да прекарате повече време у дома.
Телец
През дадения интервал ще се стремите най-много към сигурност и непоклатимост – ще ви липсва предпочитание да вършиме опити и да се впускате в рискови инициативи.

И въпреки всичко е допустимо тъкмо през идващите дни да се случи нещо ненадейно. Едва ли обаче вие ще сте основателите – по-скоро обичаният човек ще ви сервира изненада или до вас ще стигнат вести, които ще ви сварят неподготвени.
Близнаци
Сега непостоянната ви природа ще се изяви в цялата си хубост. Ще превключвате доста бързо от едно въодушевление към друго – в един миг може да сте доста разчувствани и радостни, а в идващия – тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тази ваша податливост, по тази причина по-добре приемете, че интервалът е подобен. Дори да си сложите маската на равнодушие и да съумеете да заблудите близките, себе си не бихте могли да излъжете.

Рак
Добре би било да пробвате нещо друго или да се изявите по нов метод. Не е моментът да проявявате съмнение и да очаквате мечтаните неща да ви паднат от небето – бъдете по-смели и по-дейни. Мислите на доста от вас ще се въртят към любовта. Ако сте обвързани, ще изпитате нужда да получите поддръжка от индивида до себе си.
Лъв
В средата на юли прекарванията ви по всяка възможност ще са свързани с предишното – с хора, с проблеми, даже с усеща. Уж сте ги оставили зад тила си, само че в този момент още веднъж ще се върнат. Безсмислено е да се ядосвате, че ваши дейности от предишното ви пречат и не ви разрешават да живеете пълноценно в сегашното и да се устремите към бъдещето.

Дева
За вас идната седмица ще се окаже много сполучлив интервал. Ще се открие опция да посеете семената на бъдещи начинания, тъй че гледайте напред. Осмелете се да мечтаете, правете проекти – както краткосрочни, по този начин и дълготрайни. Ако в този момент поставите началото на нещо ново, по всяка възможност нататък нещата ще тръгнат елементарно и ще имате попътен вятър. Потребно е обаче да обърнете по-голямо внимание на персоналния си живот.
Везни
Оставете се през идващите дни да ви води сърцето – мислите ли прекомерно дълго, ще започнете да се колебаете, а и нищо чудно да попаднете в клопката на страховете си. Точно сърцето ви знае какво ви кара да се чувствате добре. Може да добиете храброст да поемете по нов път, с цел да осъществите желанията си. Очакват ви вълнуващи събития в любовта.

Скорпион
През седмицата хората и събитията ще ви предизвикат. В душата ви елементарно ще настъпи ужас изключително в случай че става дума за персони, с които сте свързани прочувствено, или за съкровени стремежи, които по някаква причина не успявате да постигнете. Макар че възприятията ви са изцяло разбираеми, пробвайте се да не драматизирате прекомерно, не влизайте в непотребни борби – по този начин ще си загубите времето и ще разпилеете силите си на вятъра.

Стрелец
През идната седмица всичко ще се случва по-лесно, в случай че съумеете да се адаптирате – и към хората, с които поддържате връзка, и към протичащото се към вас. Може сътрудникът да ви предизвика с държанието си или да се наложи да се откажете от нещо – какъвто и да е казусът, решаващо ще бъде не толкоз самото събитие, колкото вашата реакция по отношение на него. Не подценявайте вътрешния си свят и открийте време за отмора.

Козирог
Не се безпокойте, в случай че през идващите дни се окаже, че мъчно постигате сомоконтрола, с който толкоз доста се гордеете. Може да реагирате прочувствено, въпреки всичко не сте от желязо. Колкото по-дълго сте се сдържали, толкоз по-вероятно е в този момент да избухнете. Някои от вас ще стартират да подлагат на критика другите или ще се настроят против обичания човек. Имайте поради обаче, че по този метод ще почувствате още по-голямо изтощение.

Водолей
В разгара на лятото връзките с сътрудниците ви ще се усложнят. Възможно е да се превърнете в обект на нечии операции, да приказват зад тила ви или да се опитат да се възползват от вас. Не е нужно да се превръщате в параноици, само че въпреки всичко имайте едно мислено, че нещата може да не са каквито наподобяват. Към средата на интервала ще стигнете до някакво разобличаване – за себе си или за различен човек.

Риби
Препоръката към вас е да поемате по-малко отговорности и отговорности. Посветете времето си на занимания и на креативен действия. За тези от вас, които се занимават с креативна работа или са разкрили своята пристрастеност, седмицата ще бъде изпълнена с благоприятни условия да разпрострат капацитета си и да се изявят. Ще имате въодушевени, въображението ви ще се развихри и ще изпитвате наслаждение от това, което вършиме.
Инфо: Разкрития

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР