Вижте кадри от акцията по задържане на ръководителя на канала

...
Вижте кадри от акцията по задържане на ръководителя на канала
Коментари Харесай

Вижте ареста на шефа на Омар, убил двама полицаи в Бургас

Вижте фрагменти от акцията по задържане на ръководителя на канала за мигранти, обвързван с злополуката в Бургас, при която починаха двама служители на реда.

По-рано във вторник от прокуратурата в Пловдив оповестиха, че водачът на групата за трафик на мигранти, забъркана в злополуката сред патрулка и рейс в Бургас, е бил арестуван. 

Каналът за трафик е ръководен от 30-годишен сирийски жител, живеещ в Града под тепетата, споделиха още от държавното обвиняване. Той имал позволение да обитава у нас. Официално е чиновник на изпълнителна служба в огромно сдружение в Пловдив. Мъжът поддържал непрекъсната връка с двама души, живеещи в Истанбул.

Когато се съберат повече хора, които желаят да преминат незаконно границата на страната, индивидът от Турция се свързвал със сириеца у нас. Той пък звънял на други няколко души от Харманли, Средец и Хасково, които му обезпечават коли и водачи. Те са инцидентно набелязани чужденци, само че имало и българи. Те взимат незаконните мигранти и се насочат към вътрешността на България. Престоявали в Пловдив и продължавали пътя си към Западна Европа.

Цената на подобен " транспорт " била към 3000 евро на човек. Парите се превеждали по сметки на сириеца, живеещ в Пловдив. Впоследствие той ги разпределял сред всички участници в схемата, обясниха още от прокуратурата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР