Виждаме постепенно покачване на броя на заразените с , очакваме

...
Виждаме постепенно покачване на броя на заразените с , очакваме
Коментари Харесай

Ето кога се очаква третата вълна на COVID в България

Виждаме последователно повишаване на броя на инфектираните с , чакаме по-висок пик след 25 число на месеца. Това сподели проф. Борис Бобов, шеф на Александровска болница в отговор на въпрос на Българска национална телевизия по кое време се чака третата вълна на Коронавирус в България.
" Мерките, които се взимат са поради системата, тя по тази причина оцеля. Болниците ще устоят сигурно, тъй като към този момент сме доста по-подготвени. Ние 1 година се готвим за третата вълна - имаме повече организираност и  повече инсталация. "
 Отново растеж в броя на новите случаи на COVID-19 у нас Отново растеж в броя на новите случаи на COVID-19 у нас
Броят на новите случаи на ковид означи растеж като безусловно число, само че понижа като %. 1 212 са новооткритите инфектирани за 9...
По думите му всички лечебни заведения са в подготвеност, че предстоящото повишаване би трябвало да се случи в края на този месец и имат подготвеност да " върнем опцията за по-голям банкет на пациенти, всички системи би трябвало да са в подготвеност. "
По думите му, когато стартира третата вълна още веднъж ще се стигне до затваряне на игрални зали, фитнеси, школи, по-големите възпитаници също ще останат у дома.
" Това са ограниченията, които са потвърдили че работят дейно ", уточни Бобов.
Според него няма нищо ужасно от това да бъдат изследвани учениците с бързи антигенни проби: " Това ще покаже ясно дали има по-висока заразяемост измежду учениците. " Проф. Бобов добави, че антигенният тест не е рисков и се прави на улицата в някои страни. 
 Очаква ни трета вълна на COVID-19 скоро, съгласно СЗО Очаква ни трета вълна на COVID-19 скоро, съгласно СЗО
Специалният делегат на Световната здравна организация (СЗО) Дейвид Набаро предизвести в изявление за швейцарската медийна компания CH Med...
Относно имунизирането проф. Бобов съобщи, че не поучава хората, които имат антитела да се имунизират против , а да изчакат най-малко 3 месеца.
Той посочи, че при лекуването против ковид " има най-малко от проучвания и лечебни средства посочили резултат и всичко останало е самостоятелен метод. "
По думите му няма и характерна профилактика за предотвратяване от заразяване. Той добави още, че лекуването с кръвна плазма не е панацея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР