Виждаме как действащ премиер, макар и в оставка, се превръща

...
Виждаме как действащ премиер, макар и в оставка, се превръща
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов се превърна в машина за фалшиви новини

Виждаме по какъв начин настоящ министър председател, въпреки и в оставка, се трансформира в машина за подправени вести, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ от парламентарната естрада във връзка на случая " Росенец "  и изказванията на Бойко Борисов по тематиката. 

„ Фалшива вест е, както сподели министър председателят Борисов най-малко три пъти, че Народното събрание си е вдигнал заплатите и че „ Демократична България “ има каквото и да било общо с това. Срам ме е от вашето безмълвие, тъй като вие знаете, че в това няма нищо правилно. Фалшива вест са и мненията, че от обединението са „ клекнали “, с цел да отпадне въпросът „ Росенец “ от дневния ред на Народното събрание ", изясни Иванов.

" Всички вие ще откриете за какво е значимо не служителите на реда, които са на улицата, а министърът на вътрешните работи да носи отговорност по тази причина, което прави полицията. Важно е в случаите на полицейско принуждение да бъдат разследвани в действителност. Случаите на полицейско принуждение против публицисти, протестиращи би трябвало да бъдат в действителност разследвани, а не както вие правихте. Затова ви убеждавам – комисия за „ Росенец “ и комисия за насилието ще има. Ние не сме спрели да се занимаваме с всичко, което е обвързвано с „ Росенец “, съобщи депутатът. 

Иванов прикани да се закрият профилираните съдилища и прокуратури и ги дефинира като безконтролни органи за принуда. Той настоя за публичен консенсус, " бухалките да бъдат затворени и да не се прави от това евтина политика ". 
 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР