Виждаме как държавната пропаганда подготвя хората да мислят, че ядрената

...
Виждаме как държавната пропаганда подготвя хората да мислят, че ядрената
Коментари Харесай

Нобелистът Дмитрий Муратов: В Русия рекламират ядрената война, сякаш е храна за животни

Виждаме по какъв начин държавната агитация приготвя хората да мислят, че нуклеарната война не е нещо неприятно. " Това споделя за Би Би Си носителят на Нобелова премия за мир и основен редактор на Дмитрий Муратов.

По думите му " по телевизионните канали тук нуклеарната война и нуклеарните оръжия се акцентират, сякаш популяризират храна за домашни любимци ".

Муратов разяснява в фрагментите от диалога, на уеб страницата на малкия екран, нуклеарната опасност и безпокойството какъв брой надалеч е подготвен да отиде Кремъл в борбата си със Запада.

" Две генерации живяха без опасността от нуклеарна война ", споделя Муратов. " Но този интервал свърши. " Муратов разяснява тематиката дни откакто съветският президент Владимир Путин. Очаква се беларуският водач Александър Лукашенко да засегне тематиката в обръщението си към народа в петък.

 Журналисти получиха Нобела за мир за борбата за свободата на словото в Русия и Филипините Журналисти получиха Нобела за мир за борбата за свободата на словото в Русия и Филипините

По-късно, както отбелязва и Би Би Си, секретарят на Съвета за национална сигурност, доближен на Путин Николай Патрушев съобщи, че Русия има " модерно неповторимо оръжие, способно да унищожи какъвто и да било зложелател, в това число Съединените щати ".

Ще натисне ли Путин нуклеарното копче, или няма? Кой знае? Никой не знае. Нито един човек не може да каже сигурно.
Дмитрий Муратов,
основен редактор и правозащитник

" Обявяват: имаме тази ракета, онази ракета, различен тип ракета. Говорят за прицелване във Англия и Франция, за разпалване на нуклеарно цунами, което опустошава Америка. Защо го споделят? За до може хората да са готови ", продължава Муратов, който.

Младите, възрастните и бъдещето

Пропагандата, с която са облъчвани хората в Русия, е " тип радиация ". " Всички са податливи, освен руснаците ", посредством дванайсет телевизионни канала, десетки хиляди вестника, обществени мредии като " Вконтакте ", споделя той. Попитан обаче какво ще стане, в случай че пропагандата ненадейно спре, Муратов показва убеденост, че " това потомство и всички други със здрав разсъдък " ще нарушат мълчанието.

Макар Путин да има " голяма " база от поддръжници, те са главно възрастни, които гледат на Путин като " на личния си внук, като човек, който ще ги пази и им дава пенсията им всеки месец и им честити Новата година всяка година ". Това съгласно него са и хората, че същинските им внуци би трябвало да отидат да се борят и да загинат.

Едновременно с това картината на бъдещето, която обрисува, е мрачна:

Никога повече няма да има естествени връзки сред народите на Русия и Украйна. Никога. Украйна няма да може да одобри нещастието. В Русия политическите репресии ще продължат против всички съперници на режима.
Дмитрий Муратов,
основен редактор и правозащитник

Само младото потомство, което гледа на света като на другар, а не като на зложелател и желае Русия да бъде обичана и да обичана, носи мотив за оптимизъм. " Надявам се, че това потомство ще надживее мен и Путин. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР