“Виждам нашата партия с ново ръководство, с нови идеи, с

...
“Виждам нашата партия с ново ръководство, с нови идеи, с
Коментари Харесай

Весела Лечева: Виждам БСП с ново ръководство и с нови идеи 

“Виждам нашата партия с ново управление, с нови хрумвания, с нов метод на връзка сред членовете си и симпатизантите, с всички, които са работили и са били част от Българска социалистическа партия ”, съобщи служебният състезателен министър Весела Лечева в " Защо, господин министър? ".

Тя акцентира, че когато си на пето място и за следващ път Българска социалистическа партия печели в низходящ ред, то грешките са в управлението. “Чувам управлението да упреква всички, само че не и себе си ”, сподели Лечева.

Вече е въпрос единствено на процедура, увери служебният министър на младежта и спорта

Лечева добави, че няма да подпише в подписката на Българска социалистическа партия против “Джендър идеологията ”.

Бюджетът в спорта

“Това, което предлагаме за тази година за бюджет за спорт не се разграничава значително заради ред ограничавания, които имаме по отношение на признатите към този момент решения от предходните Народни събрания. Ние имахме голямо предпочитание във връзка със спортната инфраструктура, тъй като това е най-тежкия и сериозен проблем пред българския спорт. За нас като министерство тази спортна инфраструктура е и обществена. Спортната инфраструктура е доста изостанала ”, сподели тя.

Бавно и мъчно се случват положителните неща, добави Лечева във връзка построяването на нови игрища.

Тя разяснява и изявлението на президента Румен Радев при започване на месеца, когато сподели, че “Витоша се трансформира в музей на затворени и ръждясали уреди ”.

“Това е по този начин за жалост към този момент повече от 20 години е в това положение Витоша. Мога да кажа, че единствено за последната година в Европа са построиха повече от 100 зимни уреди, а на Балканите те са 10. Като че ли единствено ние не можахме да намерим излаз от създалата се обстановка. Не може една Македония и Словения да намерят решения, а ние в България да не можем да открием опция да бъдат осъвременени и построени нови спортни уреди ”, сподели Лечева.

Тя акцентира, че експертната група има за цел да създаде законови оферти и да ограничи безразборното строителство, само че да се даде път и опция да се строят единствено спортни уреди. 

В тази експертна група вземат участие Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите, Министерството на земеделието, Министерството на туризма и Министерството на районното развиване и благоустройството. Тя има за цел да изготви работещи оферти за решение на дългогодишни проблеми, свързани със зимните спортове и туризма.

“Витоша не е единствено спорт, а и здравето на нацията ни. Нашите деца до обяд могат да вървят на учебно заведение, а следобяд да са на Витоша и да имат разнообразни спортни действия. Не е обикновено на една страна в Европейски Съюз да откри решение ”, съобщи спортният министър. 

Бюджетът на страната

“Някой политици се настаниха доста комфортно в тази поза, предлагайки на обществеността и на жителите най-хубавите си хрумвания, законодателни решения, а по-късно бягат от отговорност да основат държавно управление бягат от отговорност да одобряват най-тежките и мъчителните решения, свързани с един бюджет ”, сподели Лечева. 

Според нея препоръчаният бюджет на служебния кабинет е въз основата на законодателни решения на депутатите от предходните парламенти.

“Нека да има постоянно държавно управление, само че като няма - по какъв начин се работи. Виждам, че въжделенията на Нинова, свързани със служебното държавно управление са много необятни във връзка с изборните резултати на Българска социалистическа партия. Защото главен провинен се оказва и служебното държавно управление за слабите резултати ”, добави Лечева.  

Кой да ръководи?

Българските жители споделиха доста ясно кои са техните настройки, към кого симпатизират, на кого гласоподават доверие. Виждаме, че няма политическа мощ, която да може да ръководи независимо. Трябва да се вършат диалози, да се вършат нужните стъпки, съобщи спортният министър. 

Какво сподели Весела Лечева за заплатите на щангистите - четете на btvsport.bg

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР