виж галерията Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на санирания

...
виж галерията
Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на санирания
Коментари Харесай

Три 14-етажни блока в кв. Трошево“ светнаха след саниране

виж галерията Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на санирания блок 80 в кв. "Трошево ". 14-етажнана постройка със 75 жилището се намира в регион "Младост ", а по време на строителните действия е положена топлоизолация, изработен е ремонт на покрива, сложена е нова PVC дограма, нови осветителни тела с фотоклетки и мълниезащитна апаратура. На огледа участваха ръководителят на Общински съвет Тодор Балабанов, зам.-кметът Христо Иванов и районният кмет Христо Христов.

"Радвам се, че виждаме положителните резултати от санирането. Безусловно тази стратегия е ориентирана към хората и резултатът е директно за тях - през лятото в жилищата е хладно, а през по-студените месеци се чака сметките за ток да намалеят осезателно ", съобщи кметът Иван Портних. Той уточни, че разликата се вижда най-много като се сравнят два идентични блока, изискванията в санираната постройка са доста по-добри.

"Поздравявам живущите, тъй като поддържат и градинката пред блока. Такова би трябвало да е отношението към средата в която живеем. В подмяна ние облагородяваме пространството в близост - построена е нова детски площадка, ще бъде ремонтирано и спортното игрище, сподели още кметът.

Милена Василева, ръководител на сдружението на притежателите в блока съобщи, че хората са удовлетворени от осъществяването на обекта, а строителната компания се е съобразила с жителите по време на ремонтните действия. Тя връчи на кмета ключ за входната врата на блока.

Съседните два 14-етажни блока - бл. 79 и бл. 82 също са санирани и текат процедури по въвеждането им в употреба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР