Виетнамският производител VinFast обяви, че компанията е подписала споразумение за

...
Виетнамският производител VinFast обяви, че компанията е подписала споразумение за
Коментари Харесай

VinFast стана официален автомобилен партньор на Ironman

Виетнамският производител VinFast разгласи, че компанията е подписала съглашение за съдействие с триатлонската организация Ironman. Новата световна самодейност планува автомобилният поризводител да се трансформира в дълготраен сътрудник на спортната организация, като първата крачка ще бъе направена още през тази година в шампионата IRONMAN U.S. Series.

Според съглашението, VinFast ще бъде също по този начин и сътрудник на IRONMAN® World Championship 2022 и IRONMAN® 70.3® World Championship 2023, като е планувано партньорството да продължи най-малко до 2025 година.

VinFast ще бъде също по този начин и извънреден авто сътрудник със своите електрически автомобили на IRONMAN и IRONMAN 70.3 сериите в Съединени американски щати, Европа и Азия до 2025 година.

"Споделяйки духа, че "Всичко е допустимо ", за нас е чест да бъдем Premier Partner на IRONMAN и IRONMAN 70.3 сериите ", разяснява госпожицаЛе Ти Ту Туй, вицепредседател на Vingroup и изпълнителен шеф на VinFast. "За наса е чест да бъдем част от тези моменти, които провокират индивида оттатък неговите благоприятни условия и оттатък това, което сме смятали за допустимо ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР