Виетнамският производител на електромобили VinFast обяви, че в началото на

...
Виетнамският производител на електромобили VinFast обяви, че в началото на
Коментари Харесай

VinFast достави първите си електромобили в САЩ

Виетнамският производител на електрически автомобили VinFast разгласи, че при започване на този месец са били осъществени първите доставки на напълно електрическия модел VF 8 към клиенти в Съединените Американски Щати.

Първите 45 представителя на електрическия автомобил са били от пилотната серия VF 8 City Edition, а останалите от първата партида от към този момент в Страната неограничените благоприятни условия коли, ще бъдат доставени на новите си притежатели в някой от търговско-сервизните центрове на VinFast или непосредствено на посочен от клиента адрес.

VinFast VF 8 City Edition е разполагаем в Съединени американски щати в модификации Eco и Plus, които дават обещание свободен пробег от надлежно 207 и 191 благи (331 и 306 километра), а в оборудването им са включени редица системи за подкрепяне на ръководството и повишение на сигурността. Бордовите системи на електрическите автомобили поддържат също по този начин и опция за отдалечено (OTA) възобновяване на функционалностите и надграждане.

Всеки един от електрическите автомобили на VinFast идва също по този начин 10-годишна заводска гаранция, включително и на батерията, услуга мобилен сервиз, 24/7 техническа поддръжка и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР