Вие бяхте сред множеството високопоставени служители, които бързо осъдиха убийството.

...
Вие бяхте сред множеството високопоставени служители, които бързо осъдиха убийството.
Коментари Харесай

Джамбазки към евродепутати и комисари: Признайте, че станахте жертви на фалшиви новини за убийството в Русе

Вие бяхте измежду множеството високопоставени чиновници, които бързо осъдиха убийството. За страдание, Вие също по този начин започнахте да развивате хипотези за повода за закононарушението. Прибързахте със заключенията и решихте да сочите с пръст, добавя още евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, като приканва за опрощение. Обръщението към втория човек в Европейска комисия българският представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки насочи след изказването, с което Франс Тимерманс осъди убийството на журналистката Виктория Маринова като закононарушение против свободата на словото.

Това съществено наруши работата на българската полиция, която работи неуморно, с цел да употребява горещите следи от закононарушението, продължава заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и добавя, че циганската престъпност е сериозен проблем в страната. Той се простира от баналната дребна кражба, през изнасилвания и постоянно убийства, разяснява още евродепутатът.

Освен до Тимеманс българският евродепутат Ангел Джамбазки е изпратил идентични писма и до комисар Вера Йоурова, Ска Келер, Ги Верхофстатд и Манфред Вебер.

Припомняме, че още в неделя вечерта десетки водачи и представители на разнообразни политически и неправителствени организации на високо ниво, подведени от прибързаните изводи, внушени значително от избрани политически кръгове, сложиха България измежду страните, в които публицистите имат минимум права и са преследвани поради своята работа. Силата на обществените мрежи, които, за жалост, се трансфораха и в най-голямата платформа за подправени вести, този път изкриви истината не за един човек или един факт, а визията за България. Тенденциозно или не водещи български политици и общественици също станаха проводник на погрешни обстоятелства, които освен в допълнение нагнетиха напрежението в страната, само че станаха основателни причини против държавността и действителното място и роля на страната ни в Европа. Тази изкривена истеричност, показана като истина, остави тъмна сянка върху Родината ни.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, сервира своите откровени съболезнования на околните и роднините на Виктория Маринова. Ценим високо нейния професионализъм и обществената и ангажираност. Дълбоко скърбим за погубения живот на една млада българска майка и жестоко осъждаме бруталното и ликвидиране.

Нека обаче още веднъж да подчертаем, че сме безапелационни и в това, че никой няма право да ругатни цялостен един народ, цялата страна поради зверствата на един маргинален вид без никаква ценностна система.

Ето и цялостния текст на писмото на Джамбазки до заместник-председателя на Европейска комисия:

Уважаеми Вицепрезидент на Европейска комисия Тимерманс,

Миналата седмица България притегли вниманието на международните медии, политици и звезди. Длъжностни лица от институциите на Европейски Съюз не направиха изключение - от членовете на Екологичен потенциал до комисарите. Причината? Особено гнусно закононарушение. Брилянтна млада жена и журналистка Виктория Маринова бе грубо изнасилена и убита в северния град Русе, на Дунава. Престъплението шокира България и света. Смъртта ѝ неотложно притегли всеобщ интернационален упрек. Направени бяха и паралели с други случаи на убити проверяващи публицисти от близкото минало. През октомври 2017 година малтийският проверяващ публицист Дафне Каруана Галиция бе убита в атентат с кола-бомба, а през февруари тази година журналистът Ян Куцияк беше убит.

Вие бяхте измежду множеството високопоставени чиновници, които бързо осъдиха убийството. За страдание, Вие също по този начин започнахте да развивате хипотези за повода за закононарушението. Прибързахте със заключенията и решихте да сочите с пръст. Убийството незабавно бе квалифицирано като закононарушение против свободното слово. Това съществено наруши работата на българската полиция, която работи неуморно, с цел да употребява горещите следи от закононарушението. Те бързо направиха работата си и започнаха да събират ДНК проби, да разпитват вероятни очевидци и да обезпечават периметъра към мястото на престъплението.

Истинският претекст за закононарушението се оказа доста друг. Към днешна дата българската полиция има обвинен, чиято ДНК съответствува с пробите от ДНК, събрани на мястото на закононарушението. Освен това, той е носил в себе си част от облеклото на жертвата (нейното бельо), където е открита и нейната ДНК. Той бе арестуван в Германия посредством европейска заповед за арест. Очаквам медийната гняв да спре тъкмо тук. Защото явно виновен за ужасното закононарушение е българският ром Северин Красимиров. В Европа тази етническа група е известна също като роми.

В моята страна имаме огромен проблем с престъпността, обвързвана с ромите. Той се простира от баналната дребна кражба, през изнасилвания и постоянно убийства. Западна Европа също е очевидец на някои от техните чудовищни действия. Миналия април 13-годишно момиче бе изнасилвано във Вупертал, Германия от осем български роми. Общественият митинг против това закононарушение в Европа беше най-малък.

Престъплението против Виктория не е близо до убийствата на Дафне Каруана Галиция и Ян Куцияк. Те бяха убити поради работата им от професионални убийци. Виктория, въпреки това, е имала нещастието да пресече пътя на страшилище. Ром, който няма да се интегрира в нашето общество, и ще направи всичко, с цел да задоволи болните си полови стремежи. Престъплението против нея е по-скоро сродно на закононарушенията на групата за полова корист с деца в Рочдейл или на всеобщото полово принуждение по време на новогодишните празници от 2015/2016 в Кьолн. И в двата случая закононарушения, осъществени от мюсюлмански мигранти, които не зачитат дамите, атакуват и изнасилват почтени девойки и дами.

Крайно време е да признаете грешката си, защото се гордеете с битката с подправени вести. При този случай, обаче, наподобява, че разпространявате подправени вести в оценката си за убийството на Виктория. Вие призовахте за правдивост след трагичната гибел на Виктория. Правосъдието ще спечелва. Надявам се, че ще имате смелостта да го признаете. Надявам се, че ще осъдите и посочите главния причинител с същинското му име  - цигански нарушител. Един от многото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР