Видяли ли сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на

...
Видяли ли сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Разликата между Промяната и нас е в милиарди

" Видяли ли сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите и околните си да създадат разликата сред " Промяната " и нас. Тя е в милиарди ".

Това съобщи в Монтана ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. И уточни, че единствено от нафтата и бензина са ни взимали левче от джоба. " Паднаха от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 милиарда лв. от джоба на българина го източиха през бензиностанциите ", разяснява Борисов. По думите му Промяната и Демократична България липсват от акцията и не вършат огромни събирания, тъй като хората ще ги питат за цените и инфлацията.

„ Защо им е на Политическа партия да вземат участие в акция, откакто си имат служебните министри Шишков и Демерджиев. Това са им бухалките, които всеки ден се месят в предизборната кампания  Всеки ден служебният кабинетс е меси в изборите, а на нас медиите ни желаят пари, с цел да опровержим лъжите им “, изясни ръководителят на ГЕРБ. Той напомни, че когато служебния енергиен и стопански министър са извадили далаверите на Асен и Киро не са имали опция да приказват непрекъснато. „ Хващате ли далаверата на предизборната акция каква е? “, попита Борисов.

Той даде за образец и неподготвеността на някогашна депутатка от Политическа партия, която в тв присъединяване сбърка името на основния прокурор и го назова Сотир Цацаров, прекръсти и някогашната правосъдна министърка от Надежда Йорданова на Надежда Михайлова. И ще ми приказват за правосъдна промяна, възмути се Борисов.

„ След 2 април мъчно ще тръгнем напред, само че в случай че и в този момент не тръгнем, до локалните избори общините ще банкрутират. Представете си след локалните избори, до момента в който се създадат Общинските препоръки. Браво, че не им стигна времето на Промяната да досъсипят всичко “, изясни Борисов. По думите му ГЕРБ-СДС би трябвало съществено да победи на тези избори и колкото и да е мъчно да намерят вид да върнат стабилността на страната. Борисов предизвести, че положението на страната ни е доста тежко.

" Преди 2 година едни хора, обединени под вдигнат пестник, потеглиха да трансформират страната ни. И съумяха - замениха стабилността с рекордна инфлация и рисковани бюджети. Активното строителство - със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята несръчност ", разяснява лидерът на ГЕРБ-СДС за Монтана Ирена Димова.

Няма спомен от стабилността на страната, която остави държавното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов, добави тя.

" Едно е да искаш, друго да можеш, а трето да го направиш. Додея ми кой ли не да се упражнява върху гърба ми и все някой различен да му е отговорен ", прочувствен бе кметът на Монтана Златко Живков.

И Изрази вяра Северозападът и тъкмо тази зала да изпратят солидарна група депутати в 49-ото Народно събрание. Според него хората би трябвало да изберат по-добрата коалиция на вота, на база на показаното от ГЕРБ-СДС. Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат начело, съобщи Живков.

" За да има триумф, пътища и автомагистрали, с цел да има непоклатимост в страната, вярно ръководство на финансите, с цел да има път сред Видин и Ботевград, Монтана и Враца, тунел под Петрохан би трябвало да има с кого да приказваш за това, кой да разбере този проблем, да има хора с експертиза и познание по какъв начин това да се случи ", съобщи лидерът на ГЕРБ-СДС за Видин Росица Кирова и уточни, че отговорът е в ГЕРБ.

Тя се оплака от компроматната война против ГЕРБ и свършеното от ръководството на ГЕРБ.

" Г-н Иван Шишков не схваща от ръководство и районно развиване, да си бе останал някъде проектант. Това, което направи и не направи ще остане след него. 2 година Северозападът е на кота нула, стопираха пътните планове и започнаха да леят обвинявания. 2 година след тях нищо, което са изговорили не е истина. Продължиха да заплащат, да раздават задатъци и продължиха практики, за които настояват, че са порочни. Кога е вярно страната дава задатъци - когато го дава държавното управление на Борисов с ясни хоризонти, или като ги дав Шишков - без планове и позволение за градеж? ", нападна тя и служебния министър.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР