„Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак…“ Мъдрият

...
„Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак…“ Мъдрият
Коментари Харесай

Иван Гешев – удобният трамплин за кариеристи! Атакуваш обвинител №1 и получаваш добре платен държавен пост

„ Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак… “ Мъдрият народ го е споделил, доста преди да се появи никому незнаен пловдивски адвокатин, който ще се пробва да прави кариера на гърба на основния прокурор. Ако питаш 100 души, даже пред Съдебната палата в София, надали повече от един-двама, ще могат да се сетят името на служебния правосъден министър.

Иван Демерджиев обаче дава следващото си нагласено изявление, в която не прави нищо друго, с изключение на да насочва обидни изказвания по адрес на основния прокурор Иван Гешев. Миришещото на евтина поръчка изявление, оповестено в уебсайт от медийния октопод на шайката на диктатора Р.Радев, е прегледен образец за обикновена агитация, раздухвана с предизборна цел.
свързани новини86607преди 22 часа84218на 02.11.2021
Очеизвадно е, че Демерджиев работи под диктовка на менторите си, които преди седем месеца го настаниха като заместник-министър на правораздаването. По пловдивска линия Демерджиев е обвързван с президентските бригадири за дейни мероприятия и контакти със спонсори – Пламен Узунов и Николай Копринков. Масонството ги свързва. Но това е единствено един от претекстовете на интензивността на Демерджиев, който явно разчита, че с офанзивите си против обвинител №1, ще събере точки, с цел да остане на поста и след предварителния парламентарен избор.

Демерджиев въпреки всичко има ярък образец от своя досегашен директен шеф – Янаки Стоилов. Ученикът на комунистическия идеолог Александър Лилов получи предопределение от Румен Радев като арбитър в Конституционния съд. Това стана допустимо едвам откакто Янаки Стоилов одобри да бъде куриер и да внесе във Висшия правосъден съвет събраните от Бойко Рашков-Дамаджаната пасквили и компромати по адрес на Гешев. Така става в България – искаш оставката на Гешев девет седмици, даваш девет изявленията и получаваш девет години заплата в пет цифрена сума като парламентарен арбитър, персонален водач и черно лимузина БМВ.

В изявлението на адвокатин Демерджиев обаче има една изключително нагла неистина! Това, че България не получава европейски средства по Плана за възобновяване, тъй като не била направила лелеяната от олигархията „ правосъдна промяна “. Кристалната истина е, че България не получи и скоро няма и да получи и един евроцент, само и единствено, тъй като некадърниците от служебното държавно управление на Румен Радев забавиха внасянето на Плана за непоклатимост, с цел да прокарат в него планове на същите тези олигарси, които карат Иван Демерджиев да атакува Иван Гешев. Българският проект за непоклатимост бе импортиран едвам преди месец, пет месеца след инструкции от Европейската комисия период.

Такива като Демерджиев, а и като Христо Иванов, Иво Мирчев и сходни послушници на подмолни кръгове, могат само да са признателни на Иван Гешев, който явно им обезпечава кадрово израстване. Така, че вместо да го атакувате, уважаеми протестъри, би трябвало доста да благодарите на основния прокурор!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР