Видин. Водачът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин

...
Видин. Водачът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин
Коментари Харесай

Росица Кирова призова опонент да се покаже пред хората

Видин. Водачът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова насочи покана за избирателен спор към съвсем незнайния лидер на видинската листа на “Продължаваме смяната ” Петър Миланов, оповестиха от ГЕРБ - Видин.

„ Вие сте чужд човек, отсъствал през последните 10 години от публичния живот в града. Хората не ви познават и питат: Какъв е той? Как се споделя индивидът, който води листата на новата партия? Какво работи? Какво умее? Какво е правил тези 60 години от живота си? ”, съобщи госпожа Кирова, която е безапелационна, че жителите на Видинско би трябвало да създадат своя осведомен избор на 14 ноември и да могат да сравнят претендентите и техните качества.
„ Аз не съм приключила в Харвард. Завършила съм Езиковата гимназия във Видин и Великотърновския университет. Майка съм на две деца, родена съм тук и не преставам да пребивавам и работя във Видин. Ангажирана съм с проблемите на района и в никакъв случай не съм се страхувала да изразя позицията си.
Каня Вас, тъй като Вие сте единствения лидер на листа, за който хората в региона не знаят съвсем нищо. Да избираш на сляпо е тъкмо толкоз рисково, едвам нямаш избор. В същото време Вашите водачи имат искания да ръководят страната и сте посочени като една от петте партии, които ще вземат участие в идващото Народно събрание ”, показва в поканата си Росица Кирова. По нейно предложение тематиките, по които ще се дискутира, са опазване на здравето, стопанска система, инфраструктура, районно развиване.
„ Промяната не идва с рейс, който нарушава разпоредбите за придвижване и не употребява винетки. Промяната зависи от тези, които ще излъчим в Парламента. Затова чакам това да са потвърдили се хора. Затова чакам да имате смелостта и достолепието да се визиите пред видинчани с лицето си и своята експертиза.
Вместо захаросаните фотоси на един човек, за който е потвърдено, че приказва лъжи и нарушава Българската Конституция, най-малко Вие, като лидер, покажете почитание към хората от област Видин! ”, добави госпожа Кирова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР