Видин. Правителството много стриктно спазва ангажимента си за строителството за

...
Видин. Правителството много стриктно спазва ангажимента си за строителството за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов във Видин: Правителството спазва стриктно ангажимента си за строителството на пътя Видин-Ботевград

Видин. Правителството доста прецизно съблюдава уговорката си за строителството за пътя Видин-Ботевград, който е залегнал в нашата стратегия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Поемам ангажимент да срещна министър Нанков с въпросите, които вие поставяте за пътната инфраструктура в региона и до месец той да посети област Видин, с цел да показа пред кметовете и обществеността какво ще направи държавното управление в тази секторна политика. С тези думи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към кметове от област Видин по време на среща в постройката на Община Видин.
„ Винаги съм бил съпричастен с проблемите на Северозападна България “, изясни Цветан Цветанов.
Заместник-председателят на ГЕРБ разяснява, че е доста значимо министрите да посещават общините, с цел да се срещат с техните проблеми от първа ръка. „ Много по-различно е. Тук усещаш пулса на събитията “, уточни той. Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че е предложил на кметовете в писмена форма да срещнат отрасловите министри със своите проблеми и дружно да потърсят способи за тяхното разрешаване. По думите му е доста значимо всички народни представители от Видин да обединят старания и дружно да работят за положителното бъдеще на района.
От своя страна кметовете подчертаха, че в никакъв случай не е имало такава съгласуваност и взаимоотношение сред локалната власт и държавно управление и това би трябвало да продължи, тъй като е в интерес на всички жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР