На 4 май 2024 година, руски изтребител случайно е изпуснал

...
На 4 май 2024 година, руски изтребител случайно е изпуснал
Коментари Харесай

Лондон: Русия отново изпусна управлляема бомба в Белгород

На 4 май 2024 година, съветски изтребител инцидентно е изпуснал арсенал FAB-500 в гражданската зона в съветския град Белгород. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Губернаторът на Белгородска област, Вячеслав Гладков, удостовери детонацията и вредите в региона на улица " Раздобаркин ", въпреки че повода за случая не беше обявена. Пострадали са 30 къщи и 10 автомобила, а петима души са били настанени в болница, наблягайки мощта на тези муниции

Този случай не е изолиран. На 18 февруари бе съобщено за изхвърлен боеприпас FAB-250 в региона на Солоти в Белгород, което докара до евакуация на 150 поданици. Медийни източници допускат, че сходни произшествия са постоянно срещани, като общо 20 муниции са били изгубени и инцидентно изпуснати единствено в Белгородска област сред март и април 2024 година.

Тези случаи показват продължаващата некадърност на Русия да управлява потреблението на своите муниции за предопределените цели. Такива неточности имат разрушителни и смъртоносни последствия за съветското население.
 ISW: Основният удар на съветската офанзива не е против Харков
ISW: Основният удар на съветската офанзива не е против Харков

Кремъл се пробва да реализира триумфи преди да пристигна западната помощ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР