Видин. По инициатива на граничните власти, вчера 10 юни 2021

...
Видин. По инициатива на граничните власти, вчера 10 юни 2021
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов и заместник областният управител Шишман Чаушев посетиха ГКПП Дунав мост Видин-Калафат

Видин. По самодейност на граничните управляващи, през вчерашния ден 10 юни 2021 година, регионалният шеф на Видин Огнян Асенов се срещна с комисар Димитър Чорбаджиев шеф на Регионална дирекция „ Гранична полиция “ – Русе и комисар Силвио Лазаров шеф на ГПУ Видин. Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Видин.

В елементи беше разисквана ситуацията на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин-Калафат, натовареността на пункта и ограниченията за възстановяване на работата и облекчение на трафика.
Във връзка с вчерашната среща и натоварения трафик на излаз от България при Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин, през днешния ден регионалният шеф Огнян Асенов и заместител регионалният шеф Шишман Чаушев посетиха Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин-Калафат.
На граничния пункт комисар Силвио Лазаров шеф на ГПУ Видин и основен контрольор Тодор Тодоров шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин показаха настоящата конюнктура и обясниха организацията на работа на пункта от страна на българските и румънските управляващи. Към момента на визитата броят на чакащите, да преминат през Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин в посока Република Румъния, товарни коли беше 326.

Трафикът през пункта се реализира с висока активност. В интервала от 8,00 часа до 11,00 часа, през днешния ден, през пункта са минали 195 моторни транспортни средства, от които 115 са тежкотоварни коли. Представителите на гранична полиция обявиха, че Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин работи с цялостен потенциал и оптималната натовареност и прецизираха, че през почивните дни се вижда повишение натовареността на пункта.

От Регионална дирекция „ Гранична полиция “ и ГПУ Видин декларират, че се подхващат всички нужни ограничения за ритмична работа на пункта.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР