Видин. Около 200 кашона с дрехи, обувки и играчки за

...
Видин. Около 200 кашона с дрехи, обувки и играчки за
Коментари Харесай

Община Видин предостави част от дарение, получено от проф. Джонов, за останалите общини в областта

Видин. Около 200 кашона с облекла, обувки и играчки за деца бяха раздадени през днешния ден в постройката на бившето учебно заведение „ Христо Ботев “, оповестиха от пресцентъра на общината.
Във връзка с организацията на самодейността, на място пристигна и заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова.

„ Дарението дойде преди Коледа, със съдействието на проф. Валентин Джонов. Ние раздадохме много от получените кашони с облекла на нашите съграждани. Общинското управление взе решение от тях да се дават и на всички останали общини в региона, с цел да могат кметовете и там да оказват помощ на нуждаещите се хора “ – показа тя.
И напомни, че в полученото подаяние е имало също кревати, шкафове и консумативи, предопределени за видинската болница. „ От името на кмета на Община Видин доктор Цветан Ценков, от свое име и от името на всички сътрудници още веднъж благодарим на проф. Джонов за това, че милее за родния си край и нека от ден на ден хора с огромни сърца последват неговия образец “ – съобщи Борисова.

Благодарност от името на всички общини изрази кметът на Ружинци Александър Александров: „ Радостно е, че има хора, които не са не запомнили своите корени, радостно е, че Община Видин съумя да отдели от дарението и за нас, по-малките общини, с цел да усетим и ние тази поддръжка. “

25.01.2022
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР