Видеозаписи, изобразяващи изтребител Су-17, летящ над мъж във военна униформа,

...
Видеозаписи, изобразяващи изтребител Су-17, летящ над мъж във военна униформа,
Коментари Харесай

Военновъздушните сили на Украйна коментираха кадри на Су-17, летящи „над Украйна“

Видеозаписи, изобразяващи изтребител Су-17, летящ над мъж във военна униформа, провокираха необятни полемики онлайн. Говорителят на украинските военновъздушни сили, Юрий Игнат, отхвърли каквото и да е познание за самолета, който е в употреба по националната телевизия на 13 ноември.

Точното време и местонахождение на видеото остават незнайни, което провокира спекулации, че може да е в Украйна.

Прочетете също: Летище, където украинските водачи ще упражняват на изтребители F-16, публично се открива в Румъния

Изданието Defenсe Express уточни няколко несъответствия в фрагментите на 12 ноември, Трудно е да се разграничи ронделът на струята на видеото, метеорологичните условия не дават отговор на последните модели в Украйна, а отчетливата диря в небето по-скоро наподобява на тази на граждански аероплан в умерено небе. Журналистите допускат, че фрагментите може да са снимани в Полша, където се употребяват такива самолети.

Прочетете също: Първите холандски F-16 идват в Румъния за образование на украински и натовски водачи

“Лично аз не знам; бяха прегледани разнообразни разновидности, в това число Су-22 [вариант Су-17] “, сподели Игнат.

„ Всичко [в експлоатация] в границите на прилежащите страни, в границите на нашите съдружници, беше взето под внимание, в това число евентуално даване на хеликоптери, някои от които са руско произвеждане, за ускорение на помощта за Украйна. Що се отнася обаче до Су-22, няма налична съответна информация. "

Прочетете също: Украинските водачи към този момент упражняват на F-16 във въздуха с инструктори, споделят украинските Военновъздушни сили

Игнат в допълнение посочи, че Су-17 е всъщност същият аероплан като Су-24, само че оборудван с един мотор.Способни да носят крилати ракети и друго авиационно въоръжение, тези изтребители биха наложили преквалификация на украинските водачи.

< p> През май полският президент Анджей Дуда сподели, че Полша е предала съвсем всичките си изтребители МиГ-29 на Украйна и е подготвена да продължи да го прави.

Ние предаваме гласа на Украйна на света. Подкрепете ни с еднократно подаяние или станете патрон!

Прочетете истинската публикация в The New Voice of Ukraine

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР