Видеозапис на среща между президентския секретар по правни въпроси Пламен

...
Видеозапис на среща между президентския секретар по правни въпроси Пламен
Коментари Харесай

Запис: Президентски секретар получава плик от ексшеф на митниците

Видеозапис на среща сред президентския секретар по правни въпроси Пламен Узунов и някогашния началник на Агенция " Митници " Петко Петков бе публикуван от . На фрагментите се вижда по какъв начин Петков предава плик на Узунов по време на диалог в столично заведение.

Видеозаписът е от охранителна камера в заведение. Петко Петков изясни, че с Узунов са персонални другари, съобщи NOVA.

„ Това е персонална среща, другарска. Той ми оказа помощ с контакт за интервенция, вършиха ми трансплантацията на черен дроб ”, изясни Петков. 

Разговорът, сниман с камера, бил персонален.

„ За митници няма какво да приказваме. Аз съм напуснал преди 10 години и нямам никакво отношение, също така, че се познавам с хората там ”, сподели Петков.

Това, което даде мотив за разнообразни тълкувания е пликът, който Узунов получава от Петков.

„ В него имаше една бутилка ром и една кутия пури. И това е персонално от мен за мое здраве. Вътре нито е имало кюлчета със злато, нито пачки евро ", сподели още Петков.

На видеото се вижда още, че двамата събеседници оставят телефоните си на бара. 

„ За да си заредим телефоните, там има зарядни устройства, може да минете през заведението, да видите. Ние, в случай че имаме нещо да си приказваме с Пламен Узунов, съгласно конспирацията, която се развива сега, дали бихме си разрешили да си приказваме в заведението. Това е смешно ”,

Петков счита, че изкараните записи са офанзива против Пламен Узунов.

„ Според мен задачата е да бъде уязвен Узунов по жесток метод ”, съобщи той. И се закани, че ще съди всички, които пишат компромати по негов адрес.

Официален отговор имаше и от президентството. В него декларират, че „ не разясняват операции ”.

В същия уебсайт " Афера " преди една година бяха публикувани хипотетичните , на които се виждат револвер, златни кюлчета и пачки банкноти от 500 евро на нощното му шкафче.

Моментът на предаването на плика е в 3:40
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР