Видеото е заснето от змиевидна медицинска ендоскопска камера, захранена през

...
Видеото е заснето от змиевидна медицинска ендоскопска камера, захранена през
Коментари Харесай

Индия: Появиха се кадри от 41 работници, блокирани за десети ден при срутване на пътен тунел

Видеото е снимано от змиевидна здравна ендоскопска камера, захранена през новоинсталирана тръба, употребена за изпращане на храна на служащите.

< p> Това беше първият път от повече от седмица, че мъжете получиха топла храна, формирана от ориз и леща, изпратена през 6-инчовата тръба.

Досега служащите оцеляваха на изсъхнало храната се изпраща през още по-тясна тръба, до момента в който кислородът продължава да се доставя през обособена.

Изображение: Един от затворените служащи. Снимка: SDRF посредством AP

Въпреки известията за някои, управляващите потвърдиха, че групата е в сигурност, като също по този начин е получила вода, медикаменти и достъп до светлина.

Тъгата на майка за хванатия служащ

Психиатър, изпратен на мястото от държавното управление на щата заяви, че са „ спали добре “ и ги посъветва да се занимават с лека йога и постоянни диалози.

Световна купа по крикет: разрушено сърце за домакини Индия като Австралия победа на финала

Свлачище в неделя аргументи сриването на част от 4,5-километровия тунел в Утаркаши, Северна Индия, на към 200 метра от входа.

Утаркаши е на към 160 благи (260 км) североизточно от Делхи, покрай Хималаите.

Беше стартирана голяма избавителна интервенция, само че когато един от сондажите, копаещи към мъжете, беше развален.

Изображение: Огромно избавяне интервенцията е в ход

Вибрациите с висок интензитет на машината доведоха до рухването на повече парчета, защото избавителните интервенции бяха отсрочени за малко, за смут на членовете на фамилията, които се надяваха да видят роднините си.

Прочетете повече:
Най-малко 39 починали, откакто транспортно средство се отклони от планински път
Пакистан и Индия, обгърнати в смог

Спасителните екипи ще би трябвало да разчистят 103 метра от руините, с цел да стигнат до мъжете – съвсем двойно по-голямо разстояние от първичния опит за избавяне.

Има вяра да реализираме „ пробив в идващите 30 до 40 часа “ съгласно Махмуд Ахмед, началник на Националната корпорация за развиване на автомагистралите и инфраструктурата (NHIDCL), виновен за построяването на тунел.

Изграждането му е част от водещ план на федералното държавно управление, свързващ разнообразни хиндуистки места за поклонение.

Хванатите мъже са нископлатени служащи, множеството от бедните щати на север и изток на Индия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР