Видеоконтрол над шофьорските изпити, оценка на изпитващите и 6 месеца

...
Видеоконтрол над шофьорските изпити, оценка на изпитващите и 6 месеца
Коментари Харесай

Росен Желязков: Участниците в пътното движението повтарят едни и същи грешки

Видеоконтрол над шофьорските изпити, оценка на изпитващите и 6 месеца гаранция за ремонтите на колите в сервизите. Това са част от ограниченията, които ще бъдат препоръчани за справяне с войната по пътищата, сподели транспортният министър Росен Желязков по време на конференцията по пътна сигурност в НДК.

" На прага сме на нова тактика. Забелязва се обаче трайна наклонност на повторение на еднотипни неточности от участниците в придвижването. Това води до висока смъртност. Това с изключение на числа, са и човешки ориси ", сподели министър Желязков.

Чипове с информация за данните на автомобила ще бъдат въведени в стикера за годишния механически обзор, сподели още транспортният министър за едно от предложенията. Друго от тях е да се вкара надзор и следене на произхода на авточастите в сервизите.

" От началото на годината 24 деца са починали по пътищата. Все още сме надалеч от заложеното в актуалната тактика за понижаване на травматизма при децата до 14 година Войната по пътищата не би трябвало да се употребява за политика. Трябва да търсим подпомагане от частния бранш, от жителите и всички институции, с цел да се оправим с този проблем ", сподели вътрешният министър Младен Маринов при откриването на конференцията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР