Видеоклипове, разпространени в Twitter, на който се вижда как двама

...
Видеоклипове, разпространени в Twitter, на който се вижда как двама
Коментари Харесай

Бразилия е потресена: Полицаи задушават с газ чернокож в багажник на патрулка

Видеоклипове, публикувани в Twitter, на който се вижда по какъв начин двама пътни служители на реда задушават с газ негър мъж в багажник на автомобил, потресоха Бразилия, съобщи Асошиейтед прес.

На фрагментите се вижда по какъв начин в североизточния щат Сержипи, служителите на реда държат принудително 38-годишен мъж в багажника на патрулката, до момента в който от него излиза гъст облак от бял пушек, който наподобява като сълзотворен газ.

Чува се по какъв начин мъжът вика и се вижда по какъв начин за известно време рита, до момента в който краката му са отвън автомобила, преди в последна сметка да престане да мърда.

Полицаите въобще не се смущават от събралото се голям брой хора, които ги молят да бъдат човечни и снизходителни.

Кошмарната преживелица предизвика огромно отвращение в обществените мрежи и десетки хора излязоха на демонстрации, блокираха пътища и възпламениха автомобилни гуми.

" Населението е потресено ", споделя човек на видеоклип от митинга, оповестен в Тwitter.

" Те убиха индивида! ", съобщи с високоговорител пред множеството стачкуващи различен участник в протестната демонстрация.

Федералната пътна полиция отбрани униформените като настоя, че умрелият мъж е бил нападателен и е оказал " дейна опозиция " на органите на властта, които просто са се опитвали да го усмирят.
По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР