Видеоклип, показващ как Delta Airlines продава на търг ваучери от 700 до 1200 долара за пътници, които да бъдат изхвърлени от полет, стана вирусен и хората онлайн казват, че биха го приели веднага

...
Видео на пътник, който слуша Delta Гейт агент, продаващ на
Коментари Харесай

Видео на пътник, който слуша Delta Гейт агент, продаващ на търг ваучери за пътуване в замяна на места, стана вирусен.

Гейт агентът може да бъде чут да предлага ваучери за пътуване до $1200, според видеото.

Говорител на Delta потвърди пред Daily Имайте предвид, че ваучери за пътуване се предлагат, когато полетите са свръхрезервирани.

Видеоклип, показващ мъж, който слуша агент на Delta Airlines, който продава ваучери в брой, за да изгони пътници от полет, стана вирусен и хора онлайн казват, че това е добра сделка.

Видеото, публикувано от потребител на име Simone Aldredge в TikTok, показва мъж, за когото потребителят твърди, че е неин съпруг на международното летище Джон Ф. Кенеди, чакащ да се качи на полет. Видеото беше публикувано на 10 юли и наскоро отново стана вирусно, събирайки над три милиона гледания към момента на писане.

На заден план можеше да се чуе агент на вратата да прави съобщения, приканващи хората да вземат ваучери в замяна за техните места в полета.

„Моля, вижте ме на подиума, този път предлагам $700, дами и господа“, може да се чуе агентът да казва във видеото. Но „нямаше желаещи“, така че агентът „продължи да повишава офертата“, пише Олдридж във видеото.

След това агентът вдигна цената до $1100, за да могат пътниците доброволно да бъдат изхвърлени от полета, добавяйки, че той търси специално пътници, които се отправят към Питсбърг, Пенсилвания, за да приемат офертата. По-късно той повиши офертата до $1200.

„Ще получите компенсацията си под формата на карта за подарък — American Express, Mastercard, Visa, Amazon, Best Buy, Airbnb, само за да назовем няколко. Това е ваш избор“, каза агентът. Според видеото, първото име на агента е Карл.

Дрейк Кастанеда, говорител на Delta, потвърди пред Daily Dot, че авиокомпанията предлага ваучери за пътуване в замяна на места на пътниците в случай на свръхрезервирани полети.

Авиокомпаниите често прекомерно продават полети, така че печелят пари от всяка седалка, дори когато някои пътници не се явят за полета си. Това е начин авиокомпаниите да избегнат празни места, което ги кара да губят потенциални приходи.

Потребители онлайн казаха, че ще приемат офертата веднага и че предложените пари си заслужават да пропуснат полета.< /p>

 

„Съпругът и аз прибираме 1400 за един час закъснение до ATL. Най-добрата инвестиция досега“, пише един потребител, имайки предвид полет до международното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта.

>

Друг потребител коментира: „Получихме $1200 всеки плюс ваучери за хотел, вечеря и летище веднъж. Струва си, ако можете да го направите!“

Няколко потребители бяха скептични, като някои казаха, че тези оферти които са в замяна на това, че са изхвърлени от полет, никога не се случва там, където живеят.

„Защо изглежда, че авиокомпаниите в САЩ винаги продават повече полета? Не мисля, че това изобщо се случва в Австралия“, потребител пише, като се позовава на полети в Австралия.

Delta и Aldredge не отговориха веднага на искане за коментар, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР