Парижката модна къща Шанел качи моделите си на покрива на

...
Парижката модна къща Шанел качи моделите си на покрива на
Коментари Харесай

Шанел направи ревю на покрива на блок в Марсилия

Парижката фешън къща " Шанел " качи моделите си на покрива на емблематичния жилищен блок Cité Radieuse в Марсилия, Южна Франция, за ревю, съчетаващо бетон, уместно за всекидневието облекло и шикозни кройки, съобщи Агенция Франс Прес.

Марката се пробва в последно време да разчупи консервативния си имидж. 

" Марсилия е град, който ме кара да се докосна до страстите си ", съобщи креативният шеф Виржини Виар. Тя добави, че се е пробвала " да улови силата, която е там ".



По време на дефилето небето над града беше в синхрон със сивотата на бетона на жилищния блок, планиран като " отвесно село " и пъстър с цветни линии. 



Бродерии с влюбени рибки, риболовен мрежи и раковини украсят типичен рокли, сака и костюми на стилната къщата. Някои от тях са допълнени с качулка от неопрен.

Виржини Виар се заиграва и с претекстове, въодушевени от " фасадите на близките здания ", като резервира и фамозния туид на " Шанел ", отбелязва Агенция Франс Прес.



Следвайки наклонността от последното ревю на дамска мода през февруари, което беше много извънредно за първокласната фешън къща, моделите показаха дрехи с детайли от всекидневно облекло, в това число качулката и панталони за джогинг, отбелязва Агенция Франс Прес.



В това извънсезонно ревю " Шанел " сподели и типичен бански костюми. Моделите носеха ниски обувки или джапанки на платформа с горна част от материя, наподобяваща тази на хавлия.



Сред гостите на първия ред бяха актрисата Лили Роуз Деп, Шарлот Казираги и други.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР