Видеоклип от охранителна камера показва момента на зверската катастрофа в

...
Видеоклип от охранителна камера показва момента на зверската катастрофа в
Коментари Харесай

Камера е заснела ВИДЕО на зверската катастрофа, при която за...

Видеоклип от охранителна камера демонстрира момента на зверската злополука в Шумен, при която почина 22-годишната Светомира Станчева.

Тежкият случай се случи на 28 септември, когато обвиненият 18-годишен Жечко Кюркчиев блъсна с управлявания от него джип колата на Светомира. Младата жена умря малко след удара.

На клипа се вижда момента, в който автомобилът на Кюркчиев удря този на Станчева, заяви Би Ти Ви.

След удара джипът влачи другата кола в продължение на метри.

 Инструкторът Емил Узунов разяснява, че поставените знаци на кръговото кръстовище са забележими и ясни, като с цел да се включи автомобил той би трябвало да се съобрази със знак - „ Пропусни движещия се по пътя с преимущество “.

„ В съответната обстановка нещата са особени по простата причина, че в случай че разясняваме това, което се вижда в показаното, Свети към този момент е навлязла в кръстовището. Това към този момент я прави лидер с преимущество. Всеки един лидер когато навлиза в кръстовището би трябвало да регистрира дали то е свободно или не, откакто кръстовището не е свободно, той е задължен да изчака, сподели Емил Узунов.  

В момента в Шумен се организира митинг против войната по пътищата. Близки и другари на Светомира приканиха за обективно и транспарантно следствие и за обективен развой. 

„ Забавата на дейностите на избрани институции ни накара още веднъж да се събудим и още веднъж да призовем всички тези хора с готовност за смяна, тя да бъде реализирана. Въпросът е не по кое време и не по какъв начин, а това да стане през днешния ден и в този момент, това е нашето предпочитание “, сподели Анатолий Накев, татко на Светомира.

18-годишният Жечко Кюркчиев, който е обвинен за злополуката е под домакински арест и все още той и фамилията му отхвърлят коментар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР