Видеоклип, направен в детска градина в Бургас, предизвика възмущение в

...
Видеоклип, направен в детска градина в Бургас, предизвика възмущение в
Коментари Харесай

Нов скандален видеоклип в детска градина

Видеоклип, изработен в детска градина в Бургас, провокира отвращение в интернет пространството. Видеоклипът е изработен със скрита камера и демонстрира по какъв начин две от учителките в детското заведение удрят, скубят и наскърбяват децата. Скандалното видео е направено в детска градина " Брезичка " в бургаския комплекс " Славейков ".

Тази заран възмутени родители, чиито деца посещават заведението, окупираха входа на детското заведение. Пред БНР родители показаха, че държанието на учителките в градината се отразява върху децата им. Майка показа, че е забелязала по какъв начин детето ѝ демонстрира експанзия към играчките си. ". Оттам започнах да го подпитвам. Казваше ми: " Няма да кажа. Не се споделя ". Говорих с други родителите. Когато те също започнаха да питат децата си, се откри, че госпожа Петрова, която е с пръчката, ги бие ". Друга майка съобщи пък, че крачетата на детето ѝ са сини, детето било нащипано на всички места.

Директорът на заведението Милена Петрова уточни, че едната от двете учителки към този момент е подала молба за овакантяване на заведението, а другата учителка все още е в отпуск. Родителите упорстват и другата учителка да бъде освободена.

Стана ясно, че до в този момент не е имало сигнали за принуждение. Двете учителки дори били награждавани за професионализъм.
Едната от двете учителки е и синдикален водач.

В детската градина към този момент се прави инспекция от общината, които са декларирали, че ще бъдат безкомпромисни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР