Видео в социалните мрежи, появило се преди дни, шокира хората

...
Видео в социалните мрежи, появило се преди дни, шокира хората
Коментари Харесай

Това ВИДЕО взриви интернет! Нетърпелив шофьор влачи пешеходец по земята

Видео в обществените мрежи, появило се преди дни, шокира хората и предизвика многочислени мнения, множеството от които са гневни и съдържащи отчаяние. На него се вижда по какъв начин " припрян водач " влачи " муден пешеходец " по пешеходната пътека.

На записа ясно се вижда по какъв начин младият мъж излиза от автомобила си и доближава пешеходеца с бастун, който се движи доста постепенно по зебрата. Следващите няколко секунди не може да се види какво се случва поради предната кола, която е спряла на пешеходната пътека, само че по-късно мъжът още веднъж се появява в рамката и... гледката е покъртителна! Той влачи пешеходеца по асфалта.

Въпросната обстановка провокира извънреден яд измежду хората, изключително измежду руснаците, тъй като действието се развива точно в Русия - в Тюмен. " Гнусно! ", " Отвратително! " и всевъзможни други квалификации са главните мнения на хората. Сайтът Tyumentimes.ru обаче реши да разконспирира обстановката и откри очевидци, които описаха в действителност какво тъкмо се е случило.

Според един от тях пешеходецът е бил мъртвопиян, не е можел да стои на краката си, и в действителност младият мъж му е оказал помощ да стигне до тревата, където да си полегне. Така че нямало нищо извънредно.

" Това е наш комшия, има проблеми с пиенето. Той и даже когато е изтрезнял, не върви добре, влачи си единия крайник ", удостоверява думите му жена, явно съседка на влачения.

Така че - не всеки път нещата са такива, каквито наподобяват на пръв взор. Нетърпеливият бързак се оказа наивник, а бавният пешеходец се оказа кьоркютук пийнал...

Източник: TrafficNews.bg


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР