Видео съобщението от принцесата на Уелс, безпрецедентно по свой собствен

...
Видео съобщението от принцесата на Уелс, безпрецедентно по свой собствен
Коментари Харесай

Диагнозата на Кейт Мидълтън пренаписва историята от последните седмици

Видео известието от принцесата на Уелс, невиждано по собствен личен метод, е прочувствено увещание за това какъв брой силно е нужна тя на монархията.

На скамейка в парка, облечена в пуловер и дънки, тя изпрати прочувствено известие за своята болест, което се свърза с доста фамилии, които са се сблъскали с сходни моменти.

Тя в действителност липсваше на кралската сцена. Всички я искаха обратно.

Kate, Princess of Wales, has released a statement saying she has been diagnosed with cancer. Read the full transcript of her video announcement.
— The Associated Press (@AP)
Дворецът също по този начин горещо се надява, че прекосяването към по-голяма неприкритост за нейното здраве ще бъде точката, в която спекулациите за нея ще спрат.

Теориите на конспирацията за нейното местоположение се хранеха с информативен вакуум, само че в този момент има доста по-ясен роман за случилото се след интервенцията ѝ през януари.

Избухването на голям брой клюки беше тежко време за Катрин и принц Уилям - и разкритието за нейната диагноза рак пренаписва случилото се през последните няколко седмици. Всичко към този момент наподобява доста друго в ретроспекция. 

Нейната химиотерапия е стартира в края на февруари - и в този момент знаем, че откриването на нейния рак е повода за отсъствието на принц Уилям в последната минута от възпоменателната работа на неговия кръстник.

Тези други моменти на неистови спекулации в обществените медии - редактираната фотография за Деня на майката и видеото на двойката, която пазари, с изказванията за двойничка на принцесата - всички те се появиха, откакто Катрин беше подложена на химиотерапия.

Дворецът приканва за усамотение и желае да тегли линия под медийната стихия от последните седмици.

Изглежда, че преди доста време се говореше за нуждата от отслабена монархия.

BREAKING: Kate Middleton reveals cancer diagnosis in emotional video to nation
Credit: BBC Studios
— The Mirror (@DailyMirror)
Тъй като крал Чарлз също е подложен на лекуване от рак, това значи, че към този момент има доста изчерпани редици на висши кралски особи.

Сега не се чака Катрин и принц Уилям да се появят с кралското семейство на Великден и няма да има ранно връщане към формалните отговорности за принцесата.

И идната седмица службата на Велики четвъртък, част от кралския календар, ще види кралица Камила да замества крал Чарлз.

През последните няколко месеца тя ръководеше линията за кралските особи, като все по-често извършваше пътувания сама, които в миналото биха били отговорност на нейния брачен партньор.

" Trooping the Color " предстои на потвърждение по отношение на това кой от кралските особи ще участва.

Принц Уилям продължи своите планове като Earthshot и Homewards, само че евентуално ще ограничи пътуванията си, в опит да остане покрай дома и да отбрани някакъв естествен фамилен живот.

The princess showed remarkable stoicism in her statement about her cancer diagnosis
— The Times and The Sunday Times (@thetimes)
Това видео е увещание за какво всички желаят да видят Катрин назад и изцяло възобновена. Има обезоръжаваща откровеност в този диалог на скамейка, с пролетни цветя на назад във времето. Тя насочи мощно известие, само че с позитивно очакване да се оправи и да се възвърне скоро.

„ За всички, изправени пред тази болест, без значение от формата, апелирам, не губете религия или вяра “ , сподели Катрин.   " Не сте сами. "

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР