Видео, публикувано в Ютуб, показва какви количества от най-популярните храни

...
Видео, публикувано в Ютуб, показва какви количества от най-популярните храни
Коментари Харесай

Ако хапнем повечко от тях, тези храни се превръщат в убийци

Видео, оповестено в " Ютуб ", демонстрира какви количества от най-популярните храни са способни да ни разболеят и даже убият, в случай че прекалим с тях. И в случай че е належащо да изядете 1100 портокала, с цел да предозирате с витамин С, то единствено две лъжици индийско орехче са достатъчна отрова за организма, пише  " Дейли мейл ", представен от Вести бг.
Това е по този начин, тъй като индийското орехче съдържа мириститин. То е психоактивно вещество, което може да провокира спазми, сърцетуптене и даже гибел.

И това е забавно! Как да изберем вкусна и потребна любеница. Четете още потребни препоръки и забавни вести за вашето здраве на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Убийствени могат да се окажат още 70 чаши кафе за човек с тегло 70 кг. Същият летален резултат реализират 85 шоколадови блокчета, 3 бутилки корав алкохол, 29 чаени лъжички черен пипер, 480 банана, 11 хиляди портокала, 10 чаени чаши захар или 6 литра вода, изпити в доста къс интервал от време.

За първи път канадският канал в " Ютуб " Asap Science разгласява видео, в което сподели какви дози храни и питиета могат да ни убият през 2015 година Тогава клипът събра над 12 млн. гледания.

Миналата седмица просветителният канал разгласява втора част по тематиката, като единствено за пет дни видеото събра над 2,4 млн. гледания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР