Видео, предизвикващо световъртеж, показва смелчага, който се бори с дъждовна

...
Видео, предизвикващо световъртеж, показва смелчага, който се бори с дъждовна
Коментари Харесай

Ужасяващо видео показва как Tagger върви по перваза на изоставен небостъргач на стойност 1 милиард долара в Ел Ей под порой

Видео, предизвикващо световъртеж, демонстрира храбрец, който се бори с дъждовна стихия през нощта, с цел да върви по перваза на 50-ия етаж на зарязан небостъргач на стойност 1 милиард $ в центъра на Лос Анджелис, който се трансформира в съществена прелест за етикети на графити.

Кадрите, оповестени във вторник от Instagram канала GRAFFTV, демонстрират по какъв начин търсачът на мощни чувства, разпознат с псевдонима „ 73ER P.E.C “, си проправя път към стоманена греда и стъпва върху външния перваз на постройката без защитен колан, забележим като дъжд потопява града.

Червени и сини графити можеха да се видят на стената на постройката, до момента в който градският планинар, облечен в кестенява качулка и дънки, внимателно си проправя път през фасадата на небостъргача, преди да завие зад ъгъла и да изчезне от взор.

>

Според съпътстваща обява от GRAFFTV, която се показва като „ Водещият източник на културата на графитите в Лос Анджелис “, видеото е снимано на 50-ия етаж на извисяващия се к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР