Видео показва мъж, който спасява момче от жестоко сбиване в търговски център Torrance

...
Докато жестоко сбиване избухна в търговски център в Torrance, един
Коментари Харесай

Докато жестоко сбиване избухна в търговски център в Torrance, един мъж е приветстван като герой за спасяването на младо момче, удряно от тийнейджъри.

Сбиването избухна в Del Amo Fashion Center в неделя вечерта, когато голяма група тийнейджъри започнаха физически да се насочват към една жертва.

Всичко се случи много бързо, когато Морис Харди, добрият самарянин, реши да скочи и да спаси момчето.

„Имам двама малки братя и ако видя нещо подобно да се случва, бих искал някой да им помогне“, каза Харди. „Така че си помислих: „Трябва да им помогна.“ Не харесвам хулиганите. Не харесвам такива неща.“

Видео заснема голяма група тийнейджъри, които преследват жертвата през мола, преди да го съборят на земята. Тийнейджърите се виждат да заобикалят момчето, преди да започнат да го ритат и удрят.

Тогава Харди бързо изскача в тълпата, избутвайки агресивните тийнейджъри, докато им крещи да си тръгват.

„Докато тичах нагоре, просто видях тълпа“, спомня си Харди. „Не знаех колко деца. Просто скочих и започнах да ги отблъсквам.“

Бичката беше част от по-голямо безпокойство в търговския център този ден, което накара голямо полицейско присъствие да реагира в търговския център. Съобщава се и за изстрели по-рано през деня.

Момчето е спасено благодарение на бързата мисъл на Харди, но въпреки че го наричат ​​герой, той не вярва, че това, което е направил, е необичайно .

„Не се чувствам като герой“, каза Харди. „Чувствам се като нещо, което бих направил. Винаги е бил инстинктът ми да защитавам. Така че просто скочих и започнах да работя.“

Откакто видеото стана вирусно в социалните медии, Харди каза, че му е било предложено безплатно обучение по жиуджицу от местно училище.

За последните новини, време, спорт и поточно видео, отидете до KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР