Viber, WhatsApp, Messinger и дори Instagram са сред любимите начини

...
Viber, WhatsApp, Messinger и дори Instagram са сред любимите начини
Коментари Харесай

Корона комуникация: Най-добрите програми за видео чат

Viber, WhatsApp, Messinger и даже Instagram са измежду обичаните способи за провеждане на видео диалози. Хората с айфон употребяват FaceTime, а притежателите на Андрод си имат Гугъл Duo. Но във времена на изолираност и пандемия, от ден на ден хора работят от вкъщи и потребността от по-сериозни, по-всеобхватни и по-безопасни приложения за видео чат нараства. Ето няколо оферти:
Zoom Meeting
За мнозина това е най-хубавият вид за безвъзмезден конферентен видео чат със несъмнено криптиране, който може да одобри до 100 души.


Той е наличен за всички платформи и дава варианти за групови видео диалози, само че имате ограничаване от 40 минути, което не е толкоз неприятна алтернатива. Хубавото е, че файловете могат да се споделят елементарно и можете да планирате срещи с много огромна независимост за надзор на известията си. Можете също да обменяте видео известия с други участници в срещата, които могат да бъдат прегледани по-късно, защото те не се изтриват автоматизирано. Стана ясно, че Zoom има пролеми със сигурността - немското държавно управление забрани на служителите да споделят по него, само че Борис Джонсън водеше съвещанията на държавното управление на Англия по този метод.
Cisco Webex Meetings
Щом става дума за Cisco всички имамевисоки упования. WebEx няма да ви разочарова, даже и да изберете безплатната алтернатива. По този метод можете да извършите видео чат с до 100 души, всички в HD резолюция с опция за шерване на екрани и частни чатове.

След регистрация получавате персонална IRL, която употребявате за ръководство на всичките си срещи и достъп до авансово записани фрагменти. Безплатният пакет ви дава 1 GB облак, безграничен брой видео диалози без ограничавания и опция за запис на MP4 от всеки диалог. Също по този начин надеждността на връзката е на забележително равнище.
 
Skype
Skype е може би най-популярната и постоянно употребена алтернатива за видео диалози, най-малко у нас. Microsoft стои зад Skype и работи еднообразно добре като инструмент за групово позвъняване, който може да побере до 50 души. Едно от преимуществата е, че даже не е нужно да имате приложение, защото то може да бъде стартирано от уеб браузър, тъй че тези, които даже нямат профил, могат да се причислят към вас, просто им изпратете покана по имейл.



Има алтернатива за споделен екран, можете да размиете фона, в случай че не желаете да виждат стаята, в която сте. Може да запишете целия диалог.

Има и опция за заплатен ъпгрейд.
 
FreeConference
FreeConference работи на правилото: колкото по-просто, толкоз по-добре. Не е належащо да инсталирате нищо, макар че има приложение. Използва се за известия или видео чат, само че е стеснен до петима участници в диалозите.

Опциите за диалози са страхотни, а настройката и планирането на диалозите са елементарни и могат да бъдат приключени и през Outlook. Може да платите и да получите допълнителни благоприятни условия за малко по-усъвършенствана отбрана на данните, видеозапис на цялата среща.

.
Google Hangouts


Гугъл има многочислени услуги за известия и даже Гугъл Hangouts е разграничен на секциите за срещи и чат. Hangouts могат да поддържат до 150 души в чат, само че единствено 10 във видеообаждане, по-широка е платената алтернатива Hangouts Meet. По време на пандемията обаче, най-малко до 1 юли тази година, Гугъл я предложи гратис.

Във всеки случай Гугъл Hangouts е елементарен за потребление и прелестен вид за дребни срещи, защото работи добре на всички мобилни платформи или настолни компютри и може да бъде отворен от уеб браузър.
 
JITSI


Jitsi е надеждна и доста сигурна алтернатива за чат, без значение дали ви е нужна за чат с другари или за бизнес среща. Първото преимущество е, че няма потребност участниците във видео чат да основават профил в Jitsi Meet или да изтеглят приложението и не е нужно да споделяте телефонния си номер с никого. Просто копирайте адреса от уеб страницата на тези, с които желаете да говорите и автоматизирано ще се присъедините към „ срещата “.

Имате опция да разделите екрана, той е наличен на всички платформи и устройства и като се изключи че можете да правите видео или аудио диалози и чат известия, можете да споделяте документи и видеоклипове в YouTube със събеседниците си. Има криптиране " от край до край " сред хората, които го употребяват, което значи, че вашето видео няма да попадне в трета страна.
 
MARCO POLO
За малко по-популярен вид се мята Марко Поло. Това не е нещо ново на пазара, само че ще ви свърже с другари, защото ви дава опция да изпращате къс видеоклип и отговор в жанр Snapchat, като известията не изчезват, в случай че и двете страни не ги изтрият. Със сигурност можете да изтриете видеоклипа си, в случай че измененията мнението си и въобще съжалявате
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР