Везни Днес Везните ще се чувстват самотни, макар да са

...
Везни Днес Везните ще се чувстват самотни, макар да са
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 13 април

Везни
Днес Везните ще се усещат самотни, въпреки да са обградени от доста хора. Те имат мощно предпочитание нещо в живота им да се промени, само че за жалост това не зависи директно от тях. Изпитват душевна болежка и имат потребност да поговорят със своята половинка, тъй че да изгладят всички недоразумения.
Скорпион
За Скорпионите денят ще бъде изпълнен със смях и забавление. Решили са да прекарат по-голямата част от времето си със фамилията и децата. Това същински ще ги зареди и ще ги откъсне от напрежението и напрежението, на които се натъкват напоследък. Нуждаят се от малко повече милувки, внимание и романтика.

Стрелец
Представителите на зодията през днешния ден ще тънат в блажено успокоение, тъй като са съумели да решат значим проблем, обвързван с любовта. Много от Стрелците са завършили безсмислена връзка неотдавна и точно през днешния ден се обрисува да срещнат човек, който още веднъж да накара в стомаха им да запърхат крилете на любовта.
Козирог
За Козирозите денят ще бъде много досаден. Каквото й да създадат за своята половинка, тя няма да се трогне от постъпките им. Това ще ги демотивира и ще ги подтикне да се затворят в себе си. Нужна им е отмора. Добра концепция е да пътуват с другари и да освежат мислите в главите си.
Водолей
 Дневен любовен хороскоп за 13 април (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 13 април (Част 1)
Овен Във вторник Овните ще се сблъскат с компликации в любовта. Те ще би трябвало доста бързо да решат дали индивидът, който заема почетното мя...
Този ден ще бъде трогателен и представителите на зодията ще се усещат същински щастливи. Възможно е даже да заплануват пътешестване с обичания. Днес е целесъобразно да отделят повече време за фамилиите си и да извърнат внимание на външния си тип.

Риби
За Рибите вторник ще бъде поръсен с не малко компликации, с които е нужно да се оправят. Много е евентуално да се опитат да прескочат огромна бездна в любовта, само че нещо все да им пречи да го създадат. Денят няма да бъде спокоен. Възможни са сълзи и мощни разочарования.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР