Вездесъщият Татко Петко наднича зад много от процесите, които се

...
Вездесъщият Татко Петко наднича зад много от процесите, които се
Коментари Харесай

Да, има такъв министър! Разкриха го, че е собственост на татко Петко и олигарха Домусчиев

Вездесъщият Татко Петко наднича зад доста от процесите, които се развиват в българския спорт и в частност във футбола, разкриват за ВЕСТНИК „ Филтър “ участници в трагичните събития през последните седмици.
Бащата на водача на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков е индивидът, който стои зад назначението на настоящия състезателен министър Димитър Илиев. Автомобилният играч до този миг не е изразил ясна и безапелационна позиция за това по какъв начин се ръководи българския футбол – въпрос, който изкара хиляди почитатели на митинг, провокирал кървави стълкновения по улиците на София. Със страхливи заучени изречения от рода на това, че Спортното министерство не можело да въздейства на процесите в БФС, Димитър Илиев бяга от отговорност, тъй като по този начин му е преференциално пред политическите му началници.
„ БФС не получава пари от страната и ние не можем да им влияем на решенията и да им се месим в работата. Когато някой има спор с друга страна, органът, който взема решение тези разногласия, е съдът. Имаме някакви минимални пълномощия, само че до такава степен. Абсурдно е да се изисква от нас да сменяме управления. Това няма по какъв начин да стане “, съобщи Димитър Илиев.
Не е загадка, че президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов се запъва с оставката като магаре на мост, тъй като има политическите подкрепи на част от ръководещите в „ Промяната “, където голямо въздействие има точно Татко Петко. Другият му прикрит коз са няколко олигарси, свързани с футбола, които наливат пари в клубове от „ Ефбет лига “. Най-силният от тях е босът на „ Лудогорец “ Кирил Домусчиев, който се употребява с безспорен комфорт от страна на Боби-Михайловия БФС. Не е загадка, че съвсем всички клубове у нас намерено недоволстват против тоталната поддръжка, която тимът на Домусчиев има от страна на всевъзможен тип служители от футболната ни централа. Да не приказваме за скъпите съдийски дарове, които съпътстват съвсем всеки по-напечен мач на отбора от Разград.
От своя страна Домусчиев има добре отъпкана пътека към Кирил Петков, с който повече от две години е в отлична връзка. Именно Кирил Домусчиев е съумял да помогне за обръщането на позицията на Кирил Петков по отношение на Димитър Бербатов. За охладняването на връзките сред възпитаника на „ Харвард “ и футболната легенда на „ Манчестър Юнайтед “ спомогнало и това, че преди време съпредседателят на „ Промяната “ послушал точно Бербо да назначи за министър на спорта Радостин Василев. Всички станаха очевидци по какъв начин след това Василев се обърна против Петков и двамата се разделиха като огромни врагове. Именно поради това Татко Петко е дал знак на министър Димитър Илиев да се снишава по време на свадите сред почитателите и управлението на БФС.
Според два самостоятелни един от различен източника Кирил Петков не нападал изключително остро Боби Михайлов и поради ясната и безапелационна позиция, която заема по този въпрос водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той неведнъж е показал безапелационната си позиция, че Михайлов би трябвало да си обира крушите и да напуща футбола. Това карало Петков и хората към него да беснеят, че не са се качили на верния болид в тази скоростна конкуренция за благосклонностите на футболните почитатели.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР