Ветото на оръжията за Украйна е абсолютно безпредметно“,товаказапред журналистипрезидентът Румен

...
Ветото на оръжията за Украйна е абсолютно безпредметно“,товаказапред журналистипрезидентът Румен
Коментари Харесай

Радев: Ветото на оръжията за Украйна е абсолютно безпредметно

„ Ветото на оръжията за Украйна е безусловно безпредметно “,товаказапред журналистипрезидентът Румен Радев в отговор на решението на " Възраждане " и БСПдасезират Конституционен съд за даването на военна помощ.

Той акцентира, че няма да даваме самолети, зенитно-ракетни комплекси и танкове. МО е направило разбор и е решило какво можем да предоставим, тъй че да не се накърни бойната дарба на България.„ Неведнъж приканих народните представители за разсъдък и виновна позиция по тематиката. За страдание войнолюбците в Народно събрание взеха решение за военна помощ за Украйна и задължиха служебното държавно управление да подписа контракт с Украйна за такава помощ ", съобщи Румен Радев.

Веднага след празниците президентът Румен Радев ще връчи втория мандат за сформиране на държавно управление, стана ясно още от думите му.

„ Най-важната цел е да имаме най-накрая постоянно държавно управление. Няма проблем бързо да завъртим рулетката с мандатите, само че какъв ще е изходът “, запита той и прикани партиите да намерят път една към друга.

Относно нарастването наминималната работна заплата президентът беше безапелационен, че такова ще има, освен това от първи януари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР