Вестник „БАНКЕРЪ“, с подкрепата на VIVACOM, събира на едно място

...
Вестник „БАНКЕРЪ“, с подкрепата на VIVACOM, събира на едно място
Коментари Харесай

Конференцията Финансите в дигиталния свят събра водещи експерти

Вестник „ БАНКЕРЪ “, с поддръжката на VIVACOM, събира на едно място специалисти от банковия и финансов бранш, които да приказват за радикалната смяна в метода, по който финансовите институции употребяват каналите, с цел да доближат до своите клиенти и за голям брой провокации, които стоят пред тях.

Клиентите през днешния ден повече от всеки път желаят да са в контакт със своята банка, пенсионен фонд или осигурител когато и да е – вкъщи, в офиса, на улицата, освободени от закрепостяването към банковите клонове. Те са все по-информирани и с по-големи искания към финансовите услуги, които се чака да бъдат по-гъвкави и проведени по най-лесния и комфортен за прилагане метод.

Всичко това обаче би трябвало да се случва по избрани правила и най-много със отбрана на персоналните данни. В тази връзка ще обърнем внимание на европейската наредба за отбрана на персоналните данни - General Data Protection Regulation (GDPR), която се очкава да влезе в действие през май 2018 година. Ще потърсим отговора на въпроса дали финанансовите институции са подготвени за бъдещите провокации, какви услуги и в каква среда ще оферират. Кои са най-новите технологии, които навлизат в бранша пък ще обяснят водещи специалисти от банковия и финнсов бранш.

Ясно е, че мобилното банкиране не може да се случва без помощта на телекомуникационните компании, тъй като през днешния ден те оферират освен общоприетите услуги като стационарна, мобилна телефония и интернет, само че и стоят в основата на Internet of things (IoT). VIVACOM да вземем за пример основава характерни телеком и цифрови решения, които са в интерес на бизнеса, оказват помощ за усъвършенстването на процесите и усилват продуктивността в избрана сфера. Конкретно за банковия бранш, телекомуникационният оператор ще добави и още една нова позиция – за облачните технологии и нововъведенията.
Партньори на събитието са TBI Bank, Борика и Юробанк България (Пощенска банка).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР