Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорностЕдно

...
Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорностЕдно
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Решението за магистралата Русе - В. Търново е скандално

Веселинов счита, че прекъсването на строителството е демонстрация на безнаказаност

Едно от главните неща, които Агенцията за държавна финансова ревизия би трябвало да ревизира за какво цените, на които се разпореждат поръчките, надвишават с 40 до 55% прогнозния бюджет, предава.

Спира осъществяването на автомагистралата Русе - Велико Търново, макар че е с изрядна процедура по Закона за публичните поръчки, счита съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, който беше отпред на Регионалната комисия в 44-то Народно заседание. Според него, решението на Кирил Петков да спре строителството на автомагистралата заради съмнения за нередности, е скандално. Проверката ще би трябвало да откри и за какво поръчката се е оскъпила с над 550 милиона лв..

С построяването на автомагистралата могат да се избегнат доста тежки произшествия с жертви, които взема всяка година пътя Русе - Бяла. Затова Искрен Веселинов счита, че прекъсването на строителството е демонстрация на безнаказаност.

Агенцията за държавна финансова ревизия ще ревизира и дали е налице тръжна операция, която е довела до ощетяване на бюджета на Европейския съюз.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР