Веселин Великов обяви официално първо пред БЛИЦ, че вече не

...
Веселин Великов обяви официално първо пред БЛИЦ, че вече не
Коментари Харесай

Веско Великов ексклузивно пред БЛИЦ: Не съм подавал оставка, но вече не съм треньор на Дунав

Веселин Великов разгласи публично първо пред БЛИЦ, че към този момент не е треньор на Дунав. " Първо желая да уточня, че не съм си подавал оставката. Просто оня ден споделих на управлението, че поемам виновността и в случай че би трябвало, ще си потегли. Днес шефовете ми се обадиха и ми споделиха, че са решили да се разделим. Раздялата е по взаимно единодушие ", съобщи наставникът.

" Искам да благодаря на почитателите, които бяха и са с тима. Дунав ще остане вечно в сърцето ми, тъй като тук направих първите си огромни крачки в треньорския поминък. Поех отбора от " В " група и извървяхме пътя през " Б " до " А " група и присъединяване в европейските клубни шампионати. Преди време го споделих пред вашата организация и отново ще се повторя - неналичието на положителни условия за тренировки ме подтикнаха да погледна към изхода на клуба. Щом босовете са решили да не ми дадат повече късмет, няма проблем. Дано при новия треньор казусът с базата бъде позволен. В противен  случай всичко ще се върти в един обаян кръг, от който няма излизане. 

С шефовете на Дунав се деля цивилизовано. Ако след време ги срещна на улицата, ще ги поздравя. Но единствено толкоз. Просто няма по какъв начин да се чуваме повече по телефона и да споделяме, тъй като тръгваме в разнообразни направления. Желая триумф и на тима, и на управлението, и на новия треньор. И на почитателите, несъмнено!

Сега таман отивам в клуба, с цел да оформим документите по отношение на раздялата ни по взаимно единодушие ", добави Великов.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР