Вероятно всеки познава хора, които би определил като най-романтичните, които

...
Вероятно всеки познава хора, които би определил като най-романтичните, които
Коментари Харесай

Топ 6 на най-романтичните зодии

Вероятно всеки познава хора, които би определил като най-романтичните, които в миналото е срещал. Истината е, че романтиката идва в доста форми. Понякога може да се покаже с грандиозни жестове като цветя, бижута и скъпи дарове. Друг път може да се откри в нещо толкоз просто като сантиментално посещаване на мястото, където сте се срещнали за първи път. А може и тя да се крие даже в просто шерване на домашно приготвена храна.

Хората имат разнообразни потребности, когато става въпрос за това по какъв начин желаят сътрудникът им да изрази какъв брой го е грижа за тях. Ако романтиката е нещо, което е в основата на една връзка за вас, астрологията може да ви помогне. Чрез нея можете  да определите кои знаци биха могли да са най-подходящи за ваш сътрудник.

Прочетете идващите редове, с цел да откриете шестте най-романтичните зодии. Започваме от леко очарователните и отиваме към изцяло буйните:

Рак.

Раците усещат нещата надълбоко и обичат положителната старомодна романтика. По душа те са домошари, които могат да бъдат изпълнени с носталгия. Знаете, че Ракът е в сантиментално въодушевление, когато желае да бъде вкъщи с вас. Те ви дават чувство за принадлежност, даже в най-личните си пространства, в това число. Когато Рак се отвори и поставя явни старания да бъде уязвим с вас, това е той да демонстрира сантиментален интерес. Когато е влюбен, този знак търси споделено прочувствено прекарване. Важно е да се означи, че Раците могат да развият прочувствена обвързаност към някого супер бързо. Те ви карат да мислите и да се чувствате по чисти и в. Но от време на време може да се почувства задушаващо, в случай че не слагат здравословни граници.

Близнаци.

Близнаците ще измислят някои вълшебен способи да ви завоюват, по тази причина спадат към най-романтичните зодии. Те постоянно желаят нещо ново и друго. Затова ще поддържат нещата забавни и ще обичат да откриват нови пътища към. Този ​​знак може да желае да пресъздаде миг, за който е чел в книга, виждал във филм или самичък си е мечтал. Те също са последователи на благите думи. Не се изненадвайте, в случай че решат да цитират някоя фраза от лирика или да ви омаят с интелектуалната си мощност.

Везни.

Управлявани от Венера, планетата на любовта, ще внесат романтика в живота ви. даже в най-обикновените моменти. Това е знакът, който желае да изпрати на инцидентен принцип любовна картичка и кексчета до офиса ви просто по този начин. Но те вършат единствено сладникави дарове. Те одобряват компромисите и партньорството съществено, тъй че обръщат огромно внимание на вашите стремежи и планове. Везните са по-традиционни със своите сантиментални полезности и са склонни да се любуват на положителното старомодно рицарство. Те обичат да се обличат добре, да поставят и да се отнасят към вас като към любовния интерес в смешна, само че неустоима обстановка от началото на 2000-те. Везните обичат класическа приказна романтика.

Лъв.

Лъвовете обичат да демонстрират любовта си по величествен метод. Създаването на вярното въодушевление, планирането на и карането ви да се чувствате като най-важният човек в света са всички умения на Лъва. Те обичат да усещат светлината на прожекторите върху тях. Затова желаят и вие да се чувствате като център на внимание. Лъвът може да бъде малко трагичен с жестовете, само че отново е измежду най-романтичните зодии. Той може да провежда камера за целувки на обичаното ви спортно събитие или да сложи листенца от рози по цялото легло, когато се приберете у дома. Но не забравяйте да ги накарате да се усещат специфични. Те обичат да се глезят и да си основават романтика и постоянно „ дават “ това, което желаят да „ получат “.

Телец.

е мощно прочувствен, буен и подготвен да измине спомагателното разстояние за любовта си. Никой не може да направи своя ухажор по-щастлив и да го накара да се усеща по-комфортно от Телеца. Тези хора са всеотдайни и предани. Но Телецът нормално се движи постепенно, когато става въпрос за обич., той ще се почувства толкоз натурален и заземен. Романтичните сътрудници на Телец правят оценка простотата и органичната химия, която Телецът възпламенява. Така че по-бавното движение постоянно печели най-после.

Риби.

Рибите оглавява класацията на най-романтичните зодии. Когато си помислите за тях, си представете класическата, холивудска. Те обичат да бъдат буйната обич, само че също по този начин ще могат да обезпечат това чувство с доста малко старания. Рибите имат естествена аура, която магнетизира и хипнотизира сътрудниците им. Връзката с тях може да се почувства като цялостна приказка. Те ви дават чувството, че любовта може да бъде като филмите. Дори срещата да се обърка извънредно и да наподобява неуспех, Рибите знаят по какъв начин да очароват. Те не се интересуват толкоз от това, че всичко върви по проект. Те търсят единствено фамилиарност и чувство за единение с любовната си тръпка. Ако сред вас има химия, за тях няма да има значение, че сте разлели кафето върху роклята си да вземем за пример. Те няма и да го виждат. Когато сте на среща с Риби, ще го видите в очите им и всякакво терзание ще изчезне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР